Swipe to the left

Akčné leto u Ptáčka!

Letné tridsiatky prichádzajú! Atraktívne zľavy na naších kúpeľňových štúdiach Vás budú sprevádzať až do konca prázdnin. Nech sa už jedná o novú kúpeľňu alebo rekonštrukciu, nemusíte ju odkladať.

Akčné leto u Ptáčka!

do 31.8.2019 Vám prinášame atraktívne letné zľavy a ponuku najlepších cien počas celých prázdnin!

Na naších štúdiach dbáme na to, aby naši zákazníci boli čo najviac spokojní. Starostlivo pre Vás vyberáme sortiment do ucelených kolekcií kúpeľní a našich katalógov kúpeľni a dlažieb. Zdokonaľujeme pre Vás služby, ktoré ponúkame. Sme k Vám stále bližšie a bližšie. V súčasnej dobe prevádzkujeme sieť s takmer sedemdesiatkou kúpeľňových štúdií v Čechách a na Slovensku. Ak si tovar objednáte u nás,ponúkame naviac dopravu zdarma*, nemusíte tak myslieť na to, akým spôsobom si tovar odveziete a či sa Vám zmestí do Vášho auta.

Navrhneme Vám Vašu kúpeľňu snov do každého detailu. Ukážeme Vám, ako bude nová kúpeľňa vyzerať, pomocou špeciálneho moderného softwaru Visoft. Tento program umožňuje dokonalú 3D vizualizáciu daného priestoru. Pokiaľ budete potrebovať, odporúčime Vám vhodnú firmu, ktorá zaistí samotnú realizáciu Vašej novej kúpeľne, toalety, domáceho wellness, obytného interiéru či exteriéru.

O všetkých aktuálnych predajných akciách sa informujte na našom blogu alebo priamo v naších kúpeľňových štúdiach.

Podrobné informácie k letným zľavám sú uvedené v obchodných podmienkách nižšie. Produkty môžete vyberať tiež v našom online katalógu produktov, alebo z našich katalógov. Navštívte niektoré z našich kúpeľňových štúdií a nechajte si pripraviť najlepšiu ponuku od našich špecialistov.

Cena je platná iba pri platbe v hotovosti, kartou alebo prevodom pred dodávkou tovaru. Akcia sa nevzťahuje na developerské projekty. Presné podmienky akcie nájdete v prílohe nižšie.

*Rozvoz je zdarma, pokiaľ je hodnota tovaru vyššia než 200 Eur vr. DPH po zľave.

Priložené súbory

Názov Formát Veľkosť  
Obchodné podmienky - Akčné leto u Ptáčka! PDF 271.76 KB