Swipe to the left

Ako si správne vybrať bidetovacie sedátko

Jarná očista môže mať veľa podôb, táto Vás určite osloví.

Ako si správne vybrať bidetovacie sedátko

Bidetovacie sedátka sú v kurze

V poslednej dobe rastie záujem o bidetovacie sedátka. Predovšetkým je to fakt, že si zákazníci uvedomili výhody a prínos trochu iného druhu hygieny, ktorý zatiaľ nie je v našich zemepisných šírkach toľko rozšírený. Zároveň sú si vedomí, že sa bidetovacie sedátko so svojimi funkciami približuje k inteligentnej toalete pri značnom znížení obstarávacích nákladov. Tie sa teraz ešte znížia, vďaka akciovej ponuke, ktorú sme na sortiment bidetovacích sedátok pripravili.

Papier strieda sprška

Očista toaletným papierom, na ktorú sme zvyknutí, je stará viac ako tisíc rokov. Krajiny orientu na tom boli z hľadiska hygieny lepšie, očista vodou je pre nich štandardom oddávna až do dnes. Nie je divu, že skutočná revolúcia prišla v osemdesiatich rokoch minulého storočia v Japonsku. Kde spoločnosť TOTO, ktorej sme exkluzívnym predajcom, vyvinula elektronický bidet - záchodové sedátko, ktoré pomocou vysúvateľnej trysky hygienicky očistí Vaše intímne partie. Prvé hygienické WC bolo firmou TOTO vyrobené v roku 1980. Dnes sa WASHLETs nachádzajú v 65% Japonských domácnostiach.

Splnia sa Vám všetky priania

Na trhu je veľa typov bidetovacích sedátok a vyznať sa v nich nie je úplne jednoduché. Jedným hľadiskom sú jednotlivé funkcie, ktorými sedátka disponujú, druhým potom technologická príprava a možnosti inštalácie. Medzi možné funkcie sedátka , z ktorých je možné vyberať, patrí ohrev vody, skrytá análna či lady sprška, ďalej sprška s oplachom pred vlastným použitím a nastavením intenzity či pulzácie, odsávanie pachov, vyhrievanie sedátka alebo napríklad diaľkové ovládanie pre maximálne užívateľské pohodlie.

Každý užívateľ určite ocení nespočetné množstvo detailov, ktoré vytvárajú tento dokonalý komplet pôžitkov. Medzi ne patrí ideálny uhol trisky, materiál toaletnej misy odpudzujúci nečistoty a usadeniny alebo bezkruhové splachovanie. V súlade s funkciami je treba vyhodnotiť tiež možnosti inštalácie.

Mám prívod teplej aj studenej vody k wc, ale nemám elektrinu

Firma TECE uviedla na český a slovenský trh sprchovaciu toaletu TECEone, ktorá ako jediná z renomovaných výrobcov na trhu nevyužíva elektrinu, a to ani pre ovládanie toalety, ani pre ohrev vody. K prevádzke TECEone je potrebné len priviesť teplú a studenú vodu. To znamená, že inštalácia vyžaduje rovnaké technické nároky ako bidet či ručná sprcha. Podrobnosti nájdete tu.

Mám prívod elektriny k wc mise a studenú vodu z nádržky predstenového systému alebo kombi wc

Concept WASHLET RX misa aj sedátko sa harmonicky spája do jednej jednotky a celá technológia je integrovaná v sedátku nad keramikou, čo zaisťuje maximálnu hygienu. Hygiena a komfort majú najvyššiu prioritu, a tak je toaleta vybavená napríklad oproti iným výrobkom funkciou PreMist, vďaka ktorej je misa pred použitím postriekaná vodou a tým je eliminované usadzovanie nečistôt na povrchu.

Vyberať môžete aj zo sortimentu Geberit. Produktová rada AquaClean ponúka niekoľko modelov spĺňajúcich rôzne nároky a požiadavky zákazníkov. Moderná bidetovacia toaleta ponúka okrem hygieny pomocou príjemného vodného prúdu tiež benefit vo forme komfortných funkcií, ktoré sú dostupné v závislosti od zvoleného modelu. Tieto funkcie zahŕňajú orientačné nočné svetlo, ohrev sedátka, technológiu splachovania WhirlSpray, funkciu pulzujúcej masáže, jemnú dámsku sprchu, automatické odsávanie zápachu, osušenie teplým vzduchom alebo technológiu TurboFlush.

Aj spoločnosť Duravit dokáže obyčajné WC premeniť na bidet. V nedávnej dobe rozšíril Duravit svoju ponuku o špeciálne bidetové sedátko v novej tenšej variante pomenované SensoWash Slim. To ponúka všetky výhody bidetového WC a je starostlivo zladené s designom WC vybraných sérií Duravit.

Tiež závesný klozet LAUFEN Cleanet Riva používa premyslenú koncepciu ovládania na dvoch separátnych úrovniach. Toaleta s integrovanou bidetovou sprškou sa pri bežnom použití ovláda stlačením alebo pootočením nerezového tlačidla umiestneného na bočnej strane sedátka.

Spoločnosť Villeroy & Boch sa zas pri svojom výrobku ViClean-L design inšpirovala prírodou jednoduchým obrysom listu. Pomocou jednoduchého diaľkového ovládača môžete intuitívne ovládať všetky funkcie vášho bidetového sedátka. Medzi ďalšie výhody sedátka patrí inovatívna technológia SoftClose, LED podsvietenie, možnosť individuálneho užívateľského nastavenia a veľa ďalších vylepšení. Podrobnosti nájdete tu.

Mám elektrickú zásuvku vedľa wc a studenú vodu z nádržky predstenového systému alebo kombi wc

Bidetovacie sedátko, možno jednoducho nainštalovať na existujúce toalety bez nutnosti ich výmeny a stavebných úprav. Geberit AquaClean 4000 je bidetovacie sedátko dodávané samostatne alebo v komplete z bezokrajovou misou s Rimfree technologiou. Sprška má možnosť regulácie piatich stupňov sily intenzity a jej veľkou výhodou je naozaj jednoduché ovládanie. Integrovaná funkcia detekcie užívateľa zabezpečuje, že sa voda nahrieva len v prípade identifikovaného užívateľa . Sedátko je vyrobené technológiami SoftClosing a QuickRelease. Pred nákupom samotného sedátka je nutné preveriť kompatibilitu s existujúcou wc misou.

  • bidetovacie sedátka 1
  • bidetovacie sedátka 2
  • bidetovacie sedátka 3
  • bidetovacie sedátka 4
  • bidetovacie sedátka 5
  • bidetovacie sedátka 6
  • bidetovacie sedátka 7
  • bidetovacie sedátka 8
  • bidetovacie sedátka 8
  • bidetovacie sedátka 9
  • bidetovacie sedátka 10
  • bidetovacie sedátka 11
  • bidetovacie sedátka 12
  • bidetovacie sedátka 13

Priložené súbory

Názov Formát Veľkosť  
sk_akce_-_sprchovac_wc_1.pdf PDF 1.18 MB