Swipe to the left

Batéria CULT - výzva pre kreatívnych zákazníkov

V prémiovom segmente predstavujeme prepojenie kvality a exkluzivity v podobe série vodovodných batérií CULT.

Batéria CULT - výzva pre kreatívnych zákazníkov

S nádychom luxusu

Ako popredný výrobca v prémiovom segmente predstavuje spoločnosť Dornbracht lídra vo svojom obore na európskom trhu. Zákazníci, viac ako 60 rokov, môžu objavovať v spojení s touto značkou jedinečnú a preukázateľnú kvalitu a exkluzívny dizajn. Séria Cult je takisto zaujímavá v tom, že je exkluzívnym sortimentom pre značku Villeroy&Boch, ktorá sa inak sama o sebe zaoberá skôr sanitárnou keramikou a produkciou obkladov a dlažieb.

Voda je neustálou inšpiráciou

Značka Dornbracht ponúka inovatívny pohľad na prostredie kúpeľní a kuchýň. Z toho pramení rada nápadov a inšpiratívnych inovácií, ktoré za roky svojej produkcie priniesla na trh. Dornbracht je symbolom, inšpirácií, a produktom pokrývajúcim všetky aspekty vody v kúpeľni aj kuchyni.

Kreatívny dizajn

Dornbracht je kreatívny napriek rôznym sériám a má osobitý dizajn. Kúpeľňové aj kuchynské armatúry a príslušenstvo sú mimoriadne kompatibilné, takže zákazník má možnosť vytvoriť vlastnú kombináciu dizajnu, architektúry a pohodlia a nemusí sa obmedzovať len na jednu vybranú sériu.

Cult ako predstaviteľ urbanizmu

Vodovodná armatúra Cult sa vyznačuje dizajnom a funkciou. Kolekcia ponúka široký sortiment armatúr a príslušenstvo pre modernú kúpeľňu. Pokojný a jednoduchý dizajn série Cult dobre zapadne do Vášho výberu ostatných kúpeľňových prvkov a vybavenia. V kúpeľni Vám pomôže navodiť pocit dokonalej harmónie a odpočinku, tak dôležitého pre očistu a relaxáciu tela a zároveň duše.

Spoločne to dokážeme

Radi by ste Vašu budúcu kúpeľňu posunuli z obyčajnej miestnosti na oázu pokoja a harmónie? Obávate sa, že bez pomoci nedokážete správne zhmotniť Vašu presnú predstavu? Tak ste na správnej adrese. Dohodnite si nezáväznú schôdzku v jednom z našich kúpeľňových štúdií na Slovensku. Pre najnáročnejších z Vás, spolu s Vaším architektom, ponúkame profesionálnu odbornú pomoc pri príprave exkluzívnych realizáciách v rámci nášho konceptu prémiových kúpeľní.

  • Batéria CULT - výzva pre kreatívnych zákazníkov
  • Batéria CULT - výzva pre kreatívnych zákazníkov
  • Batéria CULT - výzva pre kreatívnych zákazníkov
  • Batéria CULT - výzva pre kreatívnych zákazníkov