Swipe to the left

Batérie KLUDI Pure Function - 3 rady, 1 štýl

KLUDI prináša unikátnu myšlienku variácií troch sérií vodovodných batérií v jednotnom štýle tvarov pre moderné i konvenčné kúpeľne.

Batérie KLUDI Pure Function - 3 rady, 1 štýl

Kombinácia troch štýlov v jednom

„Bez ohľadu na to, aký štýl preferujete, Pure Function Vám ponúkne tu správnu batériu“. Takto prezentuje svoje novinky spoločnosť KLUDI, ktorá sa okrem iného v polovici marca tohto roku predstavila na medzinárodnom veľtrhu ISH 2019 vo Frankfurtu nad Mohanem. Tri nové série KLUDI Pure&Easy, KLUDI Pure&Solid a KLUDI Pure&Style majú jednu spoločnú líniu - Pure Function (čistá alebo i puristická funkcia). KLUDI Pure Function v sebe kombinuje inovatívne a dobre premyslené riešenie.

KLUDI Pure Function

Označenie Pure Function znamená výrazný dizajn, ktorý spĺňa najvyššie štandardy a zároveň zostáva cenovo dostupný. Táto jedinečná kombinácia elegancie a kvality je charakteristická pre remeselnú prácu KLUDI. Hoci sa jednotlivé rady od seba líšia, majú veľa spoločného. Posúďte sami.

Ozdoba modernej kúpeľne

KLUDI Pure&Easy reprezentuje jednoduchý dizajn, ktorý dokonale ladí s modernými kúpeľňovými štýlmi. Vďaka tejto všestrannosti je séria veľmi populárna. Výraznou vlastnosťou série KLUDI Pure&Easy je dynamický náklon batérie, ktorý dodá dizajnu svieži a ľahký charakter. Ten v kombinácií s povrchom KLUDI GlanzVoll dáva výrobku brilantný vzhľad.

Expresívny už od počiatku

Séria KLUDI Pure&Solid osloví tých, ktorí volia klasické tvary a uprednostňujú spoľahlivé výrobky a vysokú kvalitu. KLUDI Pure&Solid v sebe zahŕňa klasický i nadčasový dizajn. Ergonomicky premyslená konštrukcia presvedčí o najvyššej kvalite. Táto séria batérií ladí s väčšinou štýlov, a to ako modernými tak konvenčnými.

Moderný životný štýl v jemnej elegancií

Zákazníci, ktorí majú radi mäkký, puristický a moderný štýl preferujú eleganciu a zaujímajú sa o dizajn, určite osloví batéria zo série KLUDI Pure&Style. Tie budú ozdobou v kúpeľňiach moderných rodín. KLUDI Pure&Style kombinuje najvyššie dizajnové nároky s vynikajúcimi funkčnými vlastnosťami. Táto elegantná séria sa dobre spája s moderným štýlom interiérového dizajnu a je najlepším dôkazom, že moderný štýl rozhodne nie je otázkou rodinného rozpočtu.

Inšpirácia a perfektný servis

Nielen vodovodné batérie KLUDI Pure Function, ale i ďalšie vodovodné batérie, môžete dopytovať priamo v našom produktovom katalógu. Podrobné informácie o ďalších produktoch a našich službách môžete získať na ktoromkoľvek z našich kúpeľňových štúdií Ptáček. Potrebujete poradiť alebo vybrať tú správnu vodovodnú batériu? Využite profesionálne služby a zastavte sa na nezáväznú konzultáciu. Vami vybraný tovar Vám zdarma dovezieme na určené miesto a v prípade vášho záujmu odporučáme vhodnú realizačnú firmu. Urobte prvý krok k vašej novej kúpeľni a dohodnite si schôdzku na jednom z našich štúdií v SR.

  • Batérie KLUDI Pure Function
  • Batérie KLUDI Pure Function
  • Batérie KLUDI Pure Function
  • Batérie KLUDI Pure Function
  • Batérie KLUDI Pure Function
  • Batérie KLUDI Pure Function
  • Batérie KLUDI Pure Function
  • Batérie KLUDI Pure Function

Priložené súbory

Názov Formát Veľkosť  
KLUDI Pure Function SK PDF 2.64 MB