Swipe to the left

Čierne profily zvýraznia sprchovací kút

Elegantné čisté línie a praktickosť sú hlavnými vlastnosťami sprchových zásten Concept 400.

Čierne profily zvýraznia sprchovací kút

Často vám prinášame informácie o novinkách z ponuky spoločnosti Kúpeľne Ptáček, ktoré zvýraznia vašu kúpeľňu. Značka Concept ponúka široký rad sprchových kútov nielen v obľúbenej chrómovej farbe, ale aj v čiernej. Všetky ponúkajú veľkú variabilitu rozmerov a prevedení od klasického štvorcového, obdĺžnikového či štvrťkruhového tvaru. Päť sérií sprchovacích kútov rôznych cenových kategórií v TOP kvalite. Jednou z nich sú aj sprchové zásteny CONCEPT 400, ktoré sa vyznačujú bezrámovou konštrukciou, elegantnými pántami, madlami a kotviacimi profilmi, ktoré sú vyrobené z hliníka. Zásteny sú dodávané v prevedení - číre sklo s hrúbkou 6mm s povrchovou úpravou Anti-Plaque pre ľahké udržiavanie.

Na výber je rad rozmerov aj prevedení. Môžete zvoliť ten najvhodnejší rozmer na rekonštrukciu či výstavbu novej kúpeľne. Sprchové zásteny Concept 400 predstavujú luxus pre každú kúpeľňu. Výška prevedenia je pri štvrťkruhu 200 cm, ostatné 197 cm, v zhotovení na mieru do 200 cm, štvrťkruh iba 200cm. Pánty sú vybavené špeciálnou funkciou zdvíhacieho mechanizmu, čo umožňuje montáž ako s prahovou lištou, tak aj bez nej, pre ideálny bezbariérový prístup. Pánty sú z vnútornej strany taktiež zapustené, čo je výhoda pre ľahké čistenie.

Táto séria sa vyznačuje stavebnicovým systémom, jedny dvere sa dajú použiť na kombináciu s bočnou stenou, druhými dverami ako rohový vstup, alebo s doplnkovým setom do niky. Profily Select+ sú k dostaniu vo farbe strieborná matná alebo v trendovej farbe Black Edition. Doplnkový sortiment Select+, vďaka ktorému už nikdy nebudete musieť riešiť úložný priestor vo vašom sprchovacom kúte.

Voľbou sprchového kúta CONCEPT 400 sa stane vaše sprchovanie nielen zmyslovým, ale aj estetickým potešením.

K zástenám Concept 400 odporúčame aj doplnky Select+. Vďaka doplnkovému sortimentu Select+, už nebudete musieť nikdy riešiť úložný priestor vo vašom sprchovacom kúte. Ide o niekoľko druhov poličiek, úchytov, vešiakov či o stierku, potrebnú na rýchlu očistu skiel sprchového kúta. O ďalších prednostiach sprchovacích kútov Concept sa dozviete od odborných predajcov v našich kúpeľňových štúdiách. Tí vám pomôžu s výberom, pripravia podľa potrieb grafický návrh a pomôžu aj s ďalším výberom vybavenia vašej novej či existujúcej kúpeľne.