Swipe to the left

Concept 300 – pre radosť zo sprchovania

Tohtoročná prvotina v novinkách našej privátnej značky Concept nesie označenie sprchový program Concept 300.

Concept 300 – pre radosť zo sprchovania

Doplnenie k(C)onceptu

Nová rada sprchového programu nesúca označenie Concept 300 tak dopĺňa súčasný sortiment ručných spŕch Concept 100 a ručných a hlavových dažďových spŕch Concept 200. Zároveň ako prvá rada sprchového programu Concept ponúka ucelený a variabilný sortiment pokrývajúci kompletné potreby modernej kúpeľne. Okrem ručných spŕch ponúka nová rada takisto hlavové sprchy, ramienka a kompletné sprchové sety vrátane termostatickej armatúry. Sprchové ružice a hlavice sú vždy spracované v guľatej alebo hranatej variante, ktoré umožnia sprchový program Concept 300 kombinovať s rôznymi tvarmi a typmi kúpeľňového zariadenia.

Kvalita na prvom mieste

Okrem technologicky inovovaného riešenia vnútorných častí sprchových hlavíc sa jedná predovšetkým o precízne strojové spracovanie, ktoré je rukopisom z pera kvalitného švajčiarskeho výrobcu. Tak ako na iné produkty značky Concept poskytujeme i na nový sprchový program rady 300 predĺženú 5-ročnú záruku.

Exkluzívne v našej sieti

Rovnako ako ďalšie výrobky našej privátnej značky Concept i novú sériu sprchového programu Concept 300 môžete zakúpiť exkluzívne u nás. Prezrite si kompletný sprchový program Concept v našom produktovom katalógu alebo si prečítajte viac o našej exkluzívnej značke Concept. Viac informácií o ďalších produktoch a našich službách získate na ktoromkoľvek z našich deviatich kúpeľňových štúdií Ptáček. Urobte prvý krok k vašej novej kúpeľni a zjednajte si schôdzku s naším konzultantom. Využite naše profesionálne služby, radi vám spracujeme návrh vašej novej kúpeľne, tovar vám zdarma dovezieme až na určené miesto a v prípade vášho záujmu odporučíme vhodnú realizačnú firmu.