Swipe to the left

Dornbracht dáva vode nové tvary

Luxus a eleganciu s radou ojedinelých prvkov predstavuje séria armatúr CL.1

Dornbracht dáva vode nové tvary

CL.1 je séria armatúr do kúpeľne, ktorá kombinuje tvrdé a mäkké kontúry. Rôzne varianty prevedení a rukovätí v rade CL.1 boli inšpirované progresívnymi exteriérmi architektonických diel určujúcich štýl. Tvary, materiály, textúry, farby a svetlo sa navzájom harmonizujú, vzájomne spájajú a prelínajú. Táto línia odráža rastúcu túžbu po výrazných materiáloch, tak aj prianie po individualite a udržateľnosti. Pôsobí tak dynamicky, elegantne, industriálne možno až extravagantne. Zvláštnosťou je pri sérií CL.1 inovačný tvar prúdu vody, ktorý sa mimo iného vyznačuje nižšou spotrebou vody.

Dornbracht prostredníctvom série CL.1 posunul štandardy nie len v dizajne, ale aj v povrchovej úprave. Rukoväte armatúry je možné zakúpiť s rôznymi reliéfnymi štruktúrami, vyrobenými z číreho alebo farebného krištáľového skla, ktoré im prepožičiava zmyselný, nezameniteľný vzhľad a príjemný hmatový vnem a poskytuje tak ďalšie kreatívne možnosti v kúpeľni.

Jednou z noviniek na batérií je nový druh prúdu vody. Nazýva sa Sprayface a umýva ruky 40 jednotlivými mäkkými a zvlášť jemnými lúčmi. Prietok je len 3,9 litra za minútu, čo znamená značnú úsporu vody.

Jednotlivé batérie zo série CL.1 sa vyrábajú buď s chrómovým povrchom, alebo v prevedení matná platina. Tak ako v ostatných sériách tak aj v tejto sérií nájdeme viacero variant pre Vaše umývadlo, sprchu, vaňu a bidet. Je možné ich kombinovať aj s produktmi iných sérií a tak ich optimálne zladiť s vlastnými potrebami. Napríklad integráciou vyťahovacej ručnej sprchy na umývadle, ktorá má zvlášť široký a jemný prúd vody, bude umývanie vlasov veľkým pôžitkom. Okrem tohto je možné flexibilne usporiadať miesta výtokov a obslužných prvkov, z čoho plynú ďalšie možnosti individuálnej kreativity. Zvláštne pohodlie umožňuje ovládanie pomocou Dornbracht Smart Tools. S týmito digitálnymi obslužnými prvkami sa dá presne nastaviť teplota a množstvo vody a tlačidlom ľubovoľne prednastaviť.

Nemecký výrobca armatúr Dornbracht zaberá popredné miesto na európskom trhu v produkcií dizajnových batérií. S využitím digitalizácie v kúpeľni a tiež v kuchyni sa stáva svetovou špičkou. Dornbracht dokazuje, že voda môže mať rôzne podoby.. Inšpirovaný prírodou sa z ich spŕch dočkáte prudkého dažďa, rovnako tak aj pulzujúceho prúdu či pomyselného „vodopádu“. Dornbracht má výrazný vplyv na dizajn, architektúru aj technológie v kúpeľni. Z malého rodinného podniku sa stal po desiatich rokoch líder na trhu, ktorý určuje smer a trendy v oblasti kúpeľňových batérií a doplnkov. Vďaka jednotnosti dizajnu všetkých ich armatúr je možné výrobky z rôznych sérií medzi sebou kombinovať - sú univerzálne použiteľné. Príďte sa o tom presvedčiť aj do našich kúpeľňových štúdií.

  • Dornbracht 1
  • Dornbracht 2
  • Dornbracht 3
  • Dornbracht 4
  • Dornbracht 5
  • Dornbracht 6
  • Dornbracht 7
  • Dornbracht 8