Swipe to the left

Džungľa podľa Villeroy & Boch, séria URBAN JUNGLE

Mestská džungla podľa Villeroy & Boch. Prepojenie betónového povrchu so zeleňou pralesa ponúka veľmi zaujímavý dizajnový počin.

Džungľa podľa Villeroy & Boch, séria URBAN JUNGLE

Mestská džungľa z betónu

Zdá sa, že betón, pôsobiaci chladným dojmom, ktorý je zároveň synonymom pre veľkomestá, mrakodrapy a sídliská, sa nedá skĺbiť s flórou pralesa. Opak je pravdou. Tieto dve témy si vzali na mušku dizajnéri zo spoločnosti Villeroy & Boch. Zámer sa im vydaril na výbornú a dal vznik novinke s príznačným označením URBAN JUNGLE.

Návrat k prírode

Základ tvorí dlažba a obklady vo farbách betónu v jemných prírodných tónoch, oživený odtlačkom pripominajúcim ručne vyrezávané terrazzo. Časť série je doplnená dekorom, exotickými rastlinami v svetlých tónoch zelene.

Cesta do džungle

Matný povrch dlaždíc pôsobí hlbokým dojmom , vykresľuje štruktúru materiálu veľmi živo, celkový vzhľad sa tak zdá byť až takmer trojrozmerný. Najdôležitejšími prvkami série sú práve tieto výrazné dekoratívne prvky. Tie kvetinové, zobrazujú veľke listy paliem alebo filodendrón. Ďalšie dekory evokujú staré keramické dlaždice. Harmonické zelené a béžové odtiene s jemnými efektmi dodávajú celej sérií zvláštne kúzlo.

Veľké formáty hrajú prim

Trendové veľké formáty sú ideálne pre expresívnu inštaláciu v kúpeľňách, fitness alebo relaxačných miestnostiach, halách, bazénoch a pre milovníkov prírodných motívov i do obytných izieb. Atraktívne vzory sa budú vynímať aj v hoteloch a obchodoch, kde si chceme vytvoriť príjemnú atmosféru zelenej oázy.

Séria Villeroy & Boch URBAN JUNGLE otvára rad možností pokládky, variant a výsledného dizajnu. Dlažba s povrchovou úpravou Vilbostone (ľahšia údržba a vyššia odolnosť vďaka ošetreniu poréznosti) vo formáte 30 x 60, 60 x 60 cm alebo 80 x 80 cm ponúka výber 4 rôznych odtieňov šedej. Obklad o rozmere 30 x 60 cm alebo 40 x 120 cm v 2 svetlých farebných prevedeniach ponúka širokú škálu kombinací a je takisto opatrený šikovnou povrchovou úpravou CeramicPlus, kde je v rámci výrobného procesu ošetrený povrch pre ľahšiu a dokonalejšiu údržbu vďaka zatiahnutiu pórov na povrchu výrobku.

Taktiež si môžete vybrať z troch dekorov v rôznofarebných provedeniach. Formát 40 x 120 cm v 5 odtieňoch svetlo- šedej a zelenej s dekoratívnym odtlačkom listov alebo medzi žíhanými "dlaždicami" alebo "tehličkami" o rozmere 30 x 60 cm.

Pútavo zaujímavá je i žíhaná mozaika v 4 odtieňoch šedej o rozmere 7,5 x 7,5 cm, ktorú máme v 2 vybraných prevedeniach skladom.

Terasové dlaždice Urban Jungle

Výrobcovia mysleli aj na záujemcov o dlažbu pre vonkajšie priestory. Nový vonkajší materiál o hrúbke 2 cm a rozmeroch 80 x 80 cm bol navrhnutý v súlade s koncepciou celej série. V podobnom dizajne potom môžete mať aj záhradu, terasu a balkón.

Kvalita za dobrú cenu

Nová séria Villeroy & Boch URBAN JUNGLE by sa stručne dala charakterizovať ako moderná mestská džungľa. Je to útek z každodenného života vytvorením miesta relaxácie, odpočinku a vnútorného kľudu. Možnosti sú takmer nekonečné, pokiaľ potrebujeme pomoc a chcete sa lepšie vyznať v džungli obkladov a dlažieb, českých i zahraničných výrobcov, neváhejte nás kontaktovat! Dohodnite si nezáväznú schôdzku na jednom z našich kúpeľňových štúdií. Pomôžeme Vám s výberom, návrhom a rozvrhnutím podľa dispozície a v neposlednej rade Vám pohodlne tovar zdarma doručíme na požadovanú adresu. Základné formáty série Villeroy & Boch URBAN JUNGLE máme skladom na našom centrálnom sklade obkladov a dlažieb, dodanie vybranej kúpeľne snov tak môže byť až prekvapivo rychlé!

  • Džungľa podľa Villeroy & Boch, séria URBAN JUNGLE
  • Džungľa podľa Villeroy & Boch, séria URBAN JUNGLE
  • Džungľa podľa Villeroy & Boch, séria URBAN JUNGLE
  • Džungľa podľa Villeroy & Boch, séria URBAN JUNGLE
  • Džungľa podľa Villeroy & Boch, séria URBAN JUNGLE