Swipe to the left

Fincibec Century Titan, až trojmetrový obor

Kov a cement, dva materiály, ktoré vtlačili podobu sérií Century Titan.

Fincibec Century Titan, až trojmetrový obor

Z Talianska po celom svete

Grécko, Španielsko, Francúzko či Srí Lanka, to je len stručný výber štátov, v ktorých nájdete hotely a rezidencie, osadené dlažbou a obklady od talianskej firmy Fincibec. U architektov sú ich dlažby obľúbené pre dostatočné množstvo veľkých formátov a dizajn.

Novinka s rozmermi Titánov

Do ponuky spoločnosti Ptáček bola zaradená séria Century Titan. Hlavnou inšpiráciou bol cement a kovové materiály ako je alumínium, indium, platina. Vznikli tak názvy jednotlivých farieb zo série Titan. Vyrábané formáty možno medzi sebou veľmi dobre kombinovať a spoločne vytvárajú zaujímavé farebné kombinácie a tým aj moderné interiéry.
Najmenšie rozmery sú 60 x 30 cm a najväčšie160 x 320 cm a hrúbky sú od 7 do 20 mm. Celkovo je k dispozícií desať rozmerov.

Kvalita prináša dlhú životnosť

Century je značka uznávaná pre extrémne vysokú odolnosť svojích povrchov a glazúr, jej výrobky nosia punc vysokej kvality, dlhej životnosti, modernej a inovatívnej estetiky. Obklady a dlažby sú vyrábané na najnovších výrobných linkách prostredníctvom moderných technologických procesov. Hodí sa do priestoru, ktoré kladú požiadavky na veľkú životnosť a odolnosť voči zaťaženiu. Veľakrát sú to verejné, komerčné, priemyslové a technické priestory. Vyberajú si ich aj architekti a dizajnéri, ktorí vyžadujú najnovšie a najmodernejšie trendy.

Váš dobrý rádca

Séria veľkoformátových obkladov a dlažieb Century Titan od talianského výrobcu Fincibec je k dostaniu v predajnej sieti kúpeľňových štúdií Ptáček. Vybrané rozmery a odtiene máme skladom na centrálnom distribučnom mieste, dodanie týchto produktov je tak veľmi rýchle. Dohodnite si nezáväznú schôdzku na našom štúdiu a prídte sa poradiť s našími špecialistami. Nechajte si profesionálne spracovať návrh vašej novej kúpeľne od jedničky na trhu. Viac informácií o ďalších produktoch a naších službách získáte na ktoromkoľvek z naších kúpeľňových štúdií Ptáček.

Priložené súbory

Názov Formát Veľkosť  
Katalóg - Fincibec Century Titan PDF 2.65 MB