Swipe to the left

Geberit AquaClean – pre pocit sviežosti

Výrobkov a produktov v sortimente bidetovacích sedátok a toaliet je na trhu nepreberné množstvo. Pre lepšiu orientáciu sme pre vás pripravili krátke zhrnutie rady Geberit Aquaclean.

Geberit AquaClean – pre pocit sviežosti

Bidetovacia toaleta s integrovanou sprchou Geberit Aquaclean vás dokonale očistí pomocou príjemného prúdu teplej vody. Produktová rada Aquaclean ponúka niekoľko modelov spĺňajúcich rôzne nároky a požiadavky zákazníkov. Od štýlovej kompletnej toalety s integrovanou sprchou po bidetovacie sedátka, ktoré sa dajú jednoducho nainštalovať na už existujúce toalety bez nutnosti ich výmeny a stavebných úprav. Moderná bidetovacia toaleta ponúka okrem hygieny pomocou príjemného vodného prúdu taktiež benefit vo forme komfortných funkcií, ktoré sú dostupné v závislosti na zvolenom modeli. Tieto funkcie zahŕňajú orientačné nočné svetlo, ohrev sedátka, technológiu sprchovania WhirlSpray, funkciu pulzujúcej masáže, jemnú dámsku sprchu, automatické odsávanie zápachu, osušovanie teplým vzduchom alebo technológiu splachovania TurboFlush.

Vyberte si svoj model v sieti kúpeľňových štúdií Ptáček!

Geberit AquaClean Mera – je kompletná závesná bidetovacia toaleta nabitá technológiami. Súčasťou kompletu Classic je misa s funkciou WhirlSpray, TurboFlush, dámskou sprškou, možnosťou regulácie teploty prúdu, osušovaním, odsávaním zápachu a diaľkovým ovládaním s pamäťou pre 4 profily. Funkcie sedátka je naviac možné ovládať i pomocou mobilnej aplikácie. V prípade verzie Comfort má sedátko funkciu vyhrievania a je vybavené vekom s automatickým otváraním a zatváraním toalety. Spodná časť toalety je naviac vybavená orientačným nočným svetlom. Komplet je dodávaný v 2 farebných prevedeniach: Alpská biela a Pochrómovaná lesklá.

Geberit AquaClean Sela – je takisto kompletná bidetovacia toaleta vyrábaná v závesnom a stacionárnom prevedení. AquaClean Sela je vybavená technológiou WhirlSpray s možnosťou nastavenia rôznej intenzity sprchovania, diaľkovým ovládaním a sedátkom s funkciami Soft closing a QuickRelease.


Geberit AquaClean Tuma – je bidetovacie sedátko alebo kompletná toaleta v modernom dizajne. Bidetovacie sedátko je vybavené štandardnými funkciami ako QuickRelease, SoftClosing a ohrevom sedátka. Tryska s WhirlSpray technológiou s možnosťou nastavenia intenzity prúdu je naviac vybavená dámskou sprchou. Tuma takisto disponuje fénom pre osušovanie a odsávaním zápachu. Keramika v kompletnej toalete je dodávaná v tzv. Rimfree – bezokrajovej úprave. Sedátko AquaClean Tuma je možné ovládať diaľkovým ovládačom s pamäťou až pre 4 profily alebo aplikáciou v mobilních zariadeniach.

Geberit Aquaclean 4000 – je bidetovacie sedátko dodávané samostatne alebo ako komplet s bezokrajovou misou s Rimfree® technológiou. Sprška má možnosť regulácie piatich stupňov sily intenzity a jej veľkou výhodou je naozaj jednoduché ovládanie. Integrovaná funkcia detekcie užívateľa zabezpečuje, že voda sa nahrieva iba v prípade identifikovaného užívateľa. Sedátko je vybavené technológiami SoftClosing a QuickRelease.

Objavte inovatívne technológie Geberit

WhirlSpray – Dve trysky v spolupráci s pulzujúcim a rotujúcim prúdom obohateným vzduchom, umožňujú výnimočne dôkladné a účinné čistenie. Výhodou tejto technológie je intenzívnejšia a príjemnejšia očista pri zachovaní nízkej spotreby vody.
TurboFlush – Inovatívna technológia splachovania TurboFlush spoločne s vnútornou asymetrickou geometriou keramickej misy bez okrajov vyvinutou spoločnosťou Geberit umožňuje veľmi účinné, a napriek tomu tiché splachovanie. Tento systém tvorí bočný splachovací otvor a optimálne navrhnuté smerovanie toku splachovacej vody.
SoftClosing – Mechanizmus v pántoch sedátka či veka spomaľujúci padanie. Sedátko alebo veko tak ladne a bez nárazu dosadne do sklopenej polohy.
QuickRelease – Technológia sedátiek a viek pre ľahké odnímanie a rýchlu demontáž.
Rimfree – Označuje technológiu keramických WC mís bez okrajového prstenca. Toaleta tak nemá zbytočné miesta pre usadzovanie baktérií a je hygienickejšia.

Pomôžeme vybrať tú pravú toaletu aj vám! Príďte sa poradiť s naším špecialistom. Viac informácií o ďalších produktoch a našich službách získate na ktoromkoľvek z našich kúpeľňových štúdií Ptáček. Radi vám pomôžeme i s vašou kúpeľňou.

Priložené súbory

Názov Formát Veľkosť  
Leták - Geberit AquaClean Mera PDF 3.25 MB
Leták - Geberit AquaClean Sela PDF 504.46 KB
Katalóg - Geberit AquaClean PDF 7.42 MB