Swipe to the left

GROHE Rainshower® SmartControl

Doprajte si naplno pôžitok zo sprchovania. Prinášame vám novú dimenziu užívateľského komfortu do vašej kúpeľne.

GROHE Rainshower® SmartControl

Sprchovanie ako zábava

S Rainshower® SmartControl určite! Inovatívna technológia naplní váš pôžitok zo sprchovania dokonalosťou. Nejedná sa o jeden výrobok, ale o celú sériu jednotlivých precízne spracovaných výrobkov, ktoré spoločne tvoria dokonalé dielo - vašu novú sprchu. Je jedno či si chcete dopriať relaxačnú a upokojujúcu horúcu sprchu s masážnym prúdom alebo trysky so studenou vodou pre povzbudzujúce osvieženie.

Tak trochu iná sprcha

Múdrejší a zábavnejší spôsob sprchovania prináša systém GROHE Rainshower® SmartControl predovšetkým vďaka jeho základnému prvku, ktorým je ovládací panel s troma intuitívnymi tlačidlami s regulátorom intenzity prúdu, ovládačom termostatu s integrovanou technológiou GROHE TurboStat® a praktickou odkladacou plochou. Nechajte sa rozmaznávať a doprajte si bohémsky pocit počas vašej chvíle oddychu. Jednoduchým stlačením jedného tlačidla zapnete hlavovú alebo ručnú sprchu a pootočením regulátora nastavíte požadovanú intenzitu vodného prúdu. Ďalším stlačením sprchu opäť vypnete, ale nastavenie intenzity a teploty zostáva uchované pre vaše budúce sprchovanie. Toto jednoduché a praktické ovládanie oceníte nielen vy, ale predovšetkým vaše deti.

Nabitá modernými technológiami

GROHE TurboStat® - vždy správna teplota vďaka termočlánku so schopnosťou vyrovnávať zmeny teploty a tlaku vody v poriadku a reakciou na zmeny len za 0,3 sekúnd.
GROHE Starlight ® - vysoko kvalitný a rezistentný povrch, tvrdšie a odolnejšie voči škrabancom, zachovávajúce si svoj pôvodný vzhľad.
GROHE CoolTouch® - zaručí, že teplota povrchu batérie neprekročí teplotu tečúcej vody. Chladiaci kanálik vytvára bariéru medzi horúcou vodou a povrchom batérie.
GROHE DreamSpray® - obohacuje kvapky vody bublinkami vzduchu, prúd sprchy sa zdá byť plnší a pre sprchovanie stačí menej vody, čo je ekologické a ekonomické.
GROHE SilkMove® - kartuša so špeciálnymi keramickými diskami potiahnutými teflónom zaručujú doživotné ľahké a presné ovládanie batérie.

Tropický dážď vo vašej kúpeľni

Pretiahnutý oválny tvar hlavovej sprchy GROHE Rainshower® 360 XXL vám prináša kombináciu rôznych trysiek a prúdov. Môžete sa obklopiť prúdom kvapiek simulujúcich tropický dážď alebo zvoliť uvoľňujúcu masáž prepnutím do režimu GROHE TrioMassage. Ten kombinuje režimy GROHE Bokoma Spray a GROHE Massage masírujúce hlavu a hornú časť tela v oblasti ramien. Vyskúšajte spoločne silu 198 sprchových dýz a prúdov hlavovej sprchy a 97 dýz ručnej hlavice, ktorými systém Rainshower® SmartControl disponuje.

Tento unikátny a cenami ovenčený (2016 Iconic Award, 2017 Green Good Design) sprchový systém do vašej kúpeľne môžete zakúpiť v sieti našich štúdií kúpeľní Ptáček. Príďte sa poradiť a dohodnite si stretnutie s našim špecialistom.

  • Kúpeľne Ptáček: GROHE Rainshower® SmartControl
  • Kúpeľne Ptáček: GROHE Rainshower® SmartControl
  • Kúpeľne Ptáček: GROHE Rainshower® SmartControl
  • Kúpeľne Ptáček: GROHE Rainshower® SmartControl
  • Kúpeľne Ptáček: GROHE Rainshower® SmartControl
  • Kúpeľne Ptáček: GROHE Rainshower® SmartControl

Priložené súbory

Názov Formát Veľkosť  
Leták - GROHE SPA PDF 797.95 KB