Swipe to the left

HACO AV DRIM, aby sa kúpeľňa dobre vetrala

Nový ventilátor AV DRIM od firmy HACO ponúka veľa variant i farebných prevedení.

HACO AV DRIM, aby sa kúpeľňa dobre vetrala

Prispôsobí sa aj Vám

Zdatným pomocníkom pre lepšiu cirkuláciu vzduchu v dome je plastový stavebnicový ventilačný systém od firmy HACO. Ten môže byť použitý pre vetranie akýchkoľvek miestností vášho bytu.

Novinkou v sortimente HACO je axiálny ventilátor AV DRIM, určený pre odvetrávanie obytných miestností, technických zázemí, pivníc, pôjd, kancelárií a iných častí domu. Ventilátor má vymeniteľné krycie panely pre jedinečný a osobitý dizajn, ktorý padne do ktorejkoľvek miestnosti. Tie môžu byť v sklenenej, plastovej aj hliníkovej variante. Vybrať si môžete z viacerých farebných variant.

Ventilátor HACO AV DRIM sa tým prispôsobí dizajnu každého domu. Je možno ho inštalovať do steny aj do podhľadu. Ventilátor je osadený kvalitnými guličkovými ložiskami pre dlhšiu životnosť a tichší chod. Ponúka sa aj vo verzií s časovačom.

Účinný a tichý

Skrinka ventilátoru a krycia mriežka je vyrobená z kvalitnej bielej ABS. Aktívna časť je z polykarbonátu. V balení nechýba silikónové prechodky, sada skrutiek s hmoždinkami a návod. Ventilátor má okolo 2 400 otáčok za minútu, tichý chod a výkon 8 W, dá sa používať v miestach, kde teploty neklesnú pod -20 °C a nepresiahnu 40 °C.

Príďte sa pozrieť aj na ďalšie novinky

Ventilátory HACO sú k dispozícií v predajnej sieti kúpeľňových štúdií Ptáček. Viac informácií o ďalších produktoch a našich službách získate na ktoromkoľvek z našich kúpeľňových štúdií Ptáček.

  • HACO AV DRIM, aby sa kúpeľňa dobre vetrala
  • HACO AV DRIM, aby sa kúpeľňa dobre vetrala
  • HACO AV DRIM, aby sa kúpeľňa dobre vetrala
  • HACO AV DRIM, aby sa kúpeľňa dobre vetrala