Swipe to the left

Ideal Standard Tesi, prirodzene krásna

Nová ucelená kolekcia kúpeľní Tesi od českého výrobcu sanitárnej keramiky, spoločnosti Ideal Standard, teraz v našej sieti Kúpeľne Ptáček.

Ideal Standard Tesi, prirodzene krásna

V jednoduchosti je krása

Nová kolekcia Ideal Standard Tesi bola navrhnutá uznávaným britským dizajnérom Robertom Levienom. Výrazne oblé krivky sanitárnej keramiky kontrastujú s modernými tvarmi kúpeľňového nábytku a vytvárajú tak kolekciu, ktorá vás nadchne svojím čistým dizajnom a poteší cenovou dostupnosťou.

Komplexnosť a variabilita

Ideálne kombinujte keramiku Tesi s vodovodnými batériami Tesi. Klasické priestorové umývadlá vo variantách 55, 60, 65 a 70 cm alebo nábytkové umývadlá šírky 60, 80 a 100 cm dopĺňajú stojankové umývadlové batérie v prevedení Standard, Piccolo alebo Grande s výškou vodovodnej batérie 124, 159, resp. 212 mm. Ďalšou voľbou je armatúra vhodná pre nábytkové umývadlá a inštaláciu na dosku – batéria s vývodom vo výške 301 mm. Ponuku umývadlových batérií Tesi uzatvára batéria s otočným vývodom a odtokovou garnitúrou.

Kombinácia je možná aj naprieč ďalšími sériami Ideal Standard, umývadlové skrinky Tesi sú kompatibilné s nábytkovými umývadlami kolekcií: Connect Air, Tesi, Tonic II, Tempo, Softmood a Strada. Umývadlové skrinky sú dodávané v jednozásuvkovom a dvojzásuvkovom prevedení, v šírkach nábytkových umývadiel Tesi, teda 60, 80 a 100 cm a v 4 farebných prevedeniach. Základnú bielu, ktorá je vhodná pre všetky typy obkladov a dlažieb, dopĺňa imitácia dreva a jemná šedá a modrošedá farebná varianta. Ponuku kúpeľňového nábytku dopĺňa vysoká skrinka (170 cm) a závesná skrinka (120 cm), ktoré sa dajú kombinovať napríklad so zrkadlami Tempo a Strada. Obe skrinky sú reverzibilné (obojstranne inštalovateľné) a rovnako ako skrinky pod umývadlo vybavené SoftClose zatváracím mechanizmom.

Dvojicu závesného bidetu a bidetovej batérie doplňuje celá paleta toaliet. Klasický kombi klozet s Aquablade® technológiou (Technológia splachovania, kedy dochádza k 100 %-nému oplachu misy pod oplachovým kanálikom, eliminuje striekanie vody z misy a je prekvapivo tichá.) dopĺňajú 3 varianty závesnej toalety. Závesný klozet alebo verzia s inovatívnou Aquablade® technológiou či celkom nový bezokrajový klozet s RIMLESS (Technológia splachovania a konštrukcie misy bez horného splachovacieho kruhu zaisťujú minimum miest pre výskyt baktérií pre maximálnu čistotu vašej toalety.), sa dajú nainštalovať na bežné typy podomietkových modulov s nádržkou minimálne 4,5 litra.

Váš sprchový kút a vaňu doplní klasická nástenná či podomietková sprchová alebo vaňová batéria Tesi. Sprchové vaničky a kúpacie vane môžete vyberať zo série Strada alebo Connect, ktorá ponúka i možnosť sprchovej zásteny, či s vaňami alebo sprchovými kútmi Concept.

Kúpeľňová inšpirácia

Viac inšpirácie nájdete v našich kúpeľňových štúdií Ptáček alebo na našom blogu. Využite naše profesionálne služby, radi vám tovar dovezieme až na určené miesto a v prípade vášho záujmu odporučíme vhodnú realizačnú firmu. Urobte prvý krok k vašej novej kúpeľni a zjednajte si schôdzku s naším špecialistom.

  • Ideal Standard Tesi, prirodzene krásna
  • Ideal Standard Tesi, prirodzene krásna
  • Ideal Standard Tesi, prirodzene krásna
  • Ideal Standard Tesi, prirodzene krásna
  • Ideal Standard Tesi, prirodzene krásna
  • Ideal Standard Tesi, prirodzene krásna

Priložené súbory

Názov Formát Veľkosť  
Cenník - kolekcia Tesi 2017 PDF 698.86 KB
Katalóg - Batérie Tesi PDF 2.01 MB