Swipe to the left

IMOLA CENTO PER CENTO, 100 %-né využitie

Predstavujeme vám ďalšiu novinku v našom skladovom sortimente. IMOLA Cento per Cento. Stopercentná zábava, stopercentné využitie, stopercentný výsledok.

IMOLA CENTO PER CENTO, 100 %-né využitie

Kolekcia IMOLA CENTO PER CENTO prináša retro v modernom poňatí. Je potešením pre všetky zmysly. Plastickosť a príjemná paleta farebného výberu priamo pobáda k inšpiratívnej tvorbe. Zložte si svoj vlastný motív. Výsledok vás bude baviť.

Netradičný ale kompaktný rozmer obkladov (12×18 cm) prináša myšlienku stovky rokov starej tradície výroby obkladačiek v oblasti Imola. Tento netypický rozmer je vhodný pre variabilné a nápadité umiestnenie. Malé rozmery obkladu sa vo všeobecnosti odporúčajú do menších priestorov, ktoré opticky zväčšia a urobia ich vzdušnejšími. Vo väčších plochách dokážu pritiahnuť pozornosť a zaujať. Obklady IMOLA CENTO PER CENTO budú ozdobou nielen vašej kúpeľne, kuchyne, ale aj obývacej izby, odpočinkových zón, šatní alebo zákutí.

Farebné prevedenie a použitý materiál dodávajú nový pohľad na starodávny vzhľad. Rozmanitosť farieb od bielej, mandľovej, šedej, šampaň, žltej, hnedej až po fialovú dávajú priestor vašej kreativite a fantázii. Vytvorte si svoju vlastnú spomienku.


Séria obkladov s fazetou IMOLA CENTO PER CENTO je k dispozícii v predajnej sieti kúpeľňových štúdií Ptáček, zjednajte si nezáväznú schôdzku na našom štúdiu a príďte sa poradiť s naším špecialistom. Nechajte si profesionálne spracovať návrh vašej kúpeľne. Viac informácií o ďalších produktoch a našich službách získate na ktoromkoľvek z našich kúpeľňových štúdií Ptáček. Radi vám pomôžeme i s vašou kúpeľňou.