Swipe to the left

Imola PLAY je hra farieb s radou možností

Kreatívne obklady a dlažby, ktoré vyzývajú ku hre.

Imola PLAY je hra farieb s radou možností

Imola odráža súčasný život

Vo výrobkoch spoločnosti Imola sa prejavuje nápaditosť a kreativita. Ak pridáme k tomu aj moderné výrobné postupy, použitie dokonalých materiálov, vzniknú tak série obkladov a dlažieb pre široké spektrum užívateľov. Najvýstižnejšie charakterizujú výrobky Imola slová, ako sú moderné, inovatívne, kvalitné, či pevné a odolné. Výrobca hľadá štýly, kombinuje a nebojí sa experimentovať. Niekedy je to len HRA. Práve HRA sa stala predlohu série IMOLA PLAY.

Hrajte sa!

Hrajte sa a kombinujte dlažbu a obklad ľubovoľným spôsobom, vyzýva užívateľov výrobca. Vypustite svoju fantáziu, nedržte sa zvykov a zabehnutých stereotypov. Hrajte sa, kombinujte, objavujte. K dispozícií máte originálne obklady so širokým spektrom variantov. Séria PLAY je kolekcia veľmi kvalitných dlažieb a obkladov Imola, vyrobená vo veľkostiach 20 x 60 cm. Majú saténovú povrchovú úpravu s extrémne mäkkým povrchovým vzhľadom, ktorý je podstatou celej kolekcie. Séria PLAY vo vás vyvolá kreativitu. Je to výzva, ktorej zaručene podľahnete. Napríklad neutrálnu bielu farbu môžete kombinovať so šiestimi farbami pozadia v súčasných moderných odtieňoch. Je tu zelená, levanduľa, ľalia, tmavá modrá, sivá či žltá a široká škála dekorácii ( bodky, geometrické prvky, čiary). Modernú domácnosť, a to nie len novo obloženú kúpeľňu, či kuchyňu plnú farieb, máte na dosah.

Paleta pastelových farieb

Tentoraz výrobca zvolil jemné farebné tóny. Základom je síce odtieň béžovej a šedej, ale veľmi príjemne v interiéri pôsobí „staroružová“, mliečna žltá, podobná farbe vaječného koňaku, či zelenomodrá, ktorú výrobca pomenoval ako levanduľová (zelenomodrá je tyrkysová a svetlo fialová z nej bude až po pridaní purpurovej). Ide o farby, ktoré do interiéru vnesú pocit kľudu, pohody a bezpečia. Odtiene nie sú agresívne, naopak príjemne vyvažujú a dopĺňajú bielu sanitárnu keramiku. Taktiež sa dajú z jednotlivých dekorov vymyslieť kombinácie, ktoré rozžiaria interiér a dodajú mu hravosť. Ostatne ako by nie, keď HRA je zakomponovaná nie len v názve, ale zároveň aj v každej obkladačke a dlažbe. Séria PLAY tak ponúka každému splniť si svoje predstavy.

Prídete sa poradiť

Pokiaľ presne viete čo potrebujete, alebo naopak len tápate, hľadáte inšpiráciu, či sa chcete poradiť, navštívte niektoré naše kúpeľňové štúdio. Naši špecialisti vám radi poradia, zoznámia vás zo súčasnými kúpeľňovými trendmi, pripravia na vaše želanie návrh budúcej kúpeľne a radi zodpovedajú Vaše prípadné otázky. Urobte prvý krok a dohodnite si stretnutie, budeme sa Vám individuálne venovať. Sme tu pre Vás.

  • Imola PLAY 1
  • Imola PLAY 2
  • Imola PLAY 3
  • Imola PLAY 4
  • Imola PLAY 5

Priložené súbory

Názov Formát Veľkosť  
Katalóg IMOLA PLAY PDF 3.31 MB