Swipe to the left

Kameň ako synonymum prírody

Refin Grecale je kvalitná dlažba prekvapujúca svojimi variantmi.

Kameň ako synonymum prírody

Umelý kameň s podobou mramoru

Séria Grecale od talianskej keramičky Refin je inšpirovaná sedimentmi kameňa zvaného „lipica“, ktorý je typickým pre východnú Európu. Ide o charakteristickú kombináciu svetlého zrna s tmavším, ktorý dáva povrchu príjemnú celistvosť, preto je ideálny pre moderné projekty s minimalistickým dizajnom.

Elegantný odev pre steny a podlahy

Podnebie Stredozemného mora, je príčinou sedimentácie a erózie hornín, prebiehajúcich počas tisícročí. Stal sa predlohou pre textúru tvorenú svetlými a tmavými škvrnami, ktoré občas splývajú. Kolekcia Grecale sa líši jemnou textúrou kameňa. K dispozícií je vo viacerých formátoch obdĺžnikových alebo štvorcových. Vyberať môžete z piatich prírodných odtieňov (Ghiaccio – ľad, Acciaio – oceľ, Grafit – grafit, Fango – šedá -hnedá, Sabbia – piesok, Crema). Inšpiratívne sú aj vyrábané dekorácie. Základom je klasická rovná dlažba, ale v ponuke sú aj dekorácie s definovaným geometrickým vzorom. Nechýba ani mozaika. Kolekcia je vhodná pre moderné a minimalistické prostredie. Firma Ptáček ponúka rozmery: 75x75, 60x60 a 30x60 cm.

Inšpirácia v každom zrnku

Obklady a dlažby spoločnosti Refin sú veľmi často inšpirované kameňom a mramorom. Vždy stavia na harmóniu, podtónoch aj zaujímavých a inšpiratívnych textúrach. Povrchy ponúkajú moderný a elegantný vzhľad, ktorý vzniká vďaka špičkovej výrobnej kapacite. Výrobne technológie a zmeny výrobných procesov na najvyššej úrovni však nestačia. Ruku v ruke s ním ide aj systematický výskum, tak aj geologický prieskum či vznik nových lomov a podobne.

Časť Talianska pred domom

Refin Grecale je ideálnou voľbou aj pre vonkajšiu prevádzku. Je tiež odolná proti mrazu a odolná, voči chemikáliám v atmosférickým vplyvom, a to vďaka 2 cm výške. Pochváliť sa môže univerzálnosťou použitia, kvalitou a estetikou.

Grafický návrh môže rozhodnúť

Široký a rôznorodý sortiment obkladov a dlažieb, ktoré ponúka Ceramiche Refin, zahŕňa ďalšie kolekcie inšpirované vápenatým kameňom typickým pre Francúzke a Belgické regióny, ponuka je naozaj široká. Vzorky dlažby si môžete pozrieť v niektorom z našich kúpeľňových štúdií. Odborný predajcovia vám pomôžu s výberom a v prípade záujmu radi pripravia grafický návrh, ktorý vám bezpochybne uľahči rozhodovanie, či je práve táto dlažba vhodná pre váš interiér.

  • Refin Grecale 1
  • Refin Grecale 2
  • Refin Grecale 3
  • Refin Grecale 4
  • Refin Grecale 5
  • Refin Grecale 6
  • Refin Grecale 7
  • Refin Grecale 8