Swipe to the left

Kludi Freshline – osviežujúci zážitok zo sprchovania

Predstavujeme sprchovú sériu Kludi Freshline s dvoma variantami ručnej sprchy, hlavovou sprchou, niekoľkými sprchovými setmi s ručnou sprchou a Thermostat Dual Shower systémom s batériou alebo bez.

Kludi Freshline – osviežujúci zážitok zo sprchovania

Sprcha alebo vaňa?

Prosíte si set hlavovej a ručnej sprchy do vášho sprchového boxu alebo cenami ovenčenú ručnú sprchu Kludi Freshline 3S s troma prúdmi Volumen, Booster a Smooth, alebo jednoduchú jednopolohovú ručnú sprchu Kludi Freshline 1S s prúdom Volumen? Séria Freshline má riešenie pre všetky vaše potreby, stačí si len vybrať.

Praktická údržba!

Spodná časť sprchy je vyrobená zo špeciálneho elastického materiálu, ktorý je možné jednoducho otrieť prstom alebo handričkou z mikrovlákna. Na hlavici sa tak neusadzuje vodný kameň.

Samostatne alebo set?

Ručné sprchy S1 a S3 (s troma prúdmi), rovnako ako hlavovú tanierovú sprchu s priemerom 250 mm je možné zakúpiť buď úplne samostatne (a namontovať na vaše už existujúce armatúry), alebo vo výhodných sprchových či vaňových setoch. Sprchové sety s ručnou sprchou S1 a S3 sa dajú kombinovať s tyčami dĺžky 600 alebo 900 mm s horizontálne a vertikálne nastaviteľným jazdcom pre uchytenie sprchovej hlavice pre vaše pohodlné sprchovanie. Vaňový set obsahuje okrem ručnej sprchovej hlavice Kludi Freshline 1S taktiež pripojovacie kolienko s držiakom sprchy a ochranou proti spätnému nasatiu vody podľa DIN EN 1717 s triedou hlučnosti I. Súčasťou setu je hadica Kludi SUPARAFLEX SILVER obalená umelou hmotou zakončená kónickými matkami pre rýchlu montáž.

Sprchová súprava

Komfortné riešenie pre vašu sprchu je v tomto prípade komplet Kludi Freshline Dual Thermostat Shower System dodávaný vo verzii s batériou alebo bez. Komplet obsahuje tanierovú hlavovú sprchu Kludi Freshline s priemerom 250 mm s horizontálne posuvným a vertikálne otočným ramenom. Ovládač teploty s bezpečnostnou zarážkou na 38 °C s keramickým uzatváracím otočným ventilom 90°/90°. Sprchový komplet je vybavený ochranou proti spätnému nasatiu vody, výškovo nastaviteľnou tyčou s rozmermi 980-1290 mm a horizontálne a vertikálne nastaviteľným jazdcom pre uchytenie držiaku ručnej sprchy.

Kde kúpiť?

Armatúry, batérie, sprchy, sprchové hadice a ďalšie príslušenstvo značky Kludi zakúpite v predajnej sieti kúpeľňových štúdií Ptáček. Príďte sa poradiť s naším špecialistom, ktorý vám poradí ako najlepšie vybrané prvky skombinovať napríklad s našimi obkladmi a dlažbami alebo sanitárnou keramikou Concept, Kohler alebo TOTO. Viac informácií o ďalších produktoch a našich službách získate na ktoromkoľvek z našich kúpeľňových štúdií Ptáček. Radi vám pomôžeme i s vašou kúpeľňou.

  • Kludi Freshline - prúd Volumen
  • Kludi Freshline - prúd Smooth
  • Kludi Freshline - prúd Booster
  • Kludi Freshline
  • Kludi Freshline
  • Kludi Freshline
  • Kludi Freshline - prúdy

Priložené súbory

Názov Formát Veľkosť  
Cenník - Kludi 2017-18 PDF 68.43 MB