Swipe to the left

Natural Blend – zmes farieb a štruktúr

Sériu Natural Blend od keramičky Villeroy & Boch inšpirovala zrnitosť pieskovca i slnkom zaliate útesy. Osloví aj Vás?

Natural Blend – zmes farieb a štruktúr

Príbeh jednej inšpirácie

Každý typ kameňa má svoj vlastný príbeh. Inšpiruje umelcov, ale aj dizajnérov z firmy Villeroy & Boch. Príbeh následne pomenovali. Ide o novinku Villeroy & Boch Natural Blend.

Zmes farieb a hra jemných liniek ponúka dokonalú napodobeninu prírody, vytvorenú ako pre moderné, tak aj klasické interiérové návrhy s naozajstným nápadom. Štruktúra plná jemných zrniek pieskovca a kameňov. Slnkom zaliaty útes v teplých svetlo béžových a šedých farbách. Všetko je doplnené ďalšou chladnou farbou, konkrétne antracitom. Ten predstavuje „ohňom spálenú“ skalu.

Kameň a piesok

Obklad Natural Blend v dizajne bieleho a zlatého piesku s povrchovou úpravou CeramicPlus a gresová keramická dlažba Natural Blend s úpravou VilbostonePlus vo farebných odtieňoch béžovej, šedej a antracitu sú zárukou kvality a známkou Vašej správnej voľby. CeramicPlus je úprava povrchu obkladov pre ich ľahšiu údržbu bez chemických prostriedkov, stačí iba voda a handra. VilbostonePlus je povrchová úprava dlažby, kedy je ucelený pórovitý povrch dlaždíc, odolnejší voči usadzovaniu nečistôt.

Efekt prírodného kameňa dotvára štruktúra, ktorá v priebehu času vzniká v jednotlivých vrstvách prírodného sedimentu, tie sa prejavujú ako pruhy, napríklad pri ťažbe kameňa. V sérii Natural Blend sa táto pestrá kompozícia strieda s neutrálnymi plochami a priesvitnými prechodmi s jemnými minerálnymi žilkami.

Škála využitia

Moderná séria Villeroy & Boch Natural Blend je zložená z jemných prírodných tónov béžovej, šedej alebo antracitu. Všetky farby sú k dispozícií vo formátoch 30 x 60 cm, 60 x 60 cm, 30 x 120 cm a 60 x 120 cm. Kamenný efekt je obzvlášť pôsobivý vo veľkom formáte o rozmeroch 30 x 120 cm, najmä pri vodorovnom položení, ktoré vyniká pokládkou ako na strih tak na väzbu. Povrch je matný a hladký s odolnosťou proti sklzu (R9).

Harmonické akcenty ide dosiahnúť prostredníctvom mozaikových „rohoží“ o rozmeroch 1,5 x 60 cm, umiestnených na sieti 30 x 60 cm. K dispozícií je i mozaika 5 x 5 cm nalepená na sieti o rozmere 30 x 30 cm. Mozaika sa najviac využíva pri obkladaní spŕch, v okolí zariaďovacích predmetov alebo pre "efekt rozbitia" na veľkých plochách stien.

Zo série obkladov a dlažieb Villeroy & Boch Natural Blend môžete vytvoriť sofistikované návrhy kúpeľne či interiéru v prírodných farbách. Preferujú ju zákazníci, ktorí dávajú prednosť prírodnému nábytku a tiež radi experimentujú s novými povrchmi a extravagantnými prvkami. Tento robustný, odolný materiál je tiež vhodnou voľbou pre komerčné projekty a verejný sektor.

Rýchla dodávka

Séria obkladov a dlažieb Natural Blend od keramičky Villeroy & Boch je k dispozícií v predajnej sieti kúpeľňových štúdií Ptáček. Dlažbu i mozaiku máme skladom na našom centrálnom sklade obkladov a dlažieb.

Dohodnite si nezáväznú schôdzku na našom štúdiu a príďte sa poradiť s našimi špecialistami. Spracujeme Vám návrh Vašej kúpeľne či interiéru vrátane podkladov pre realizáciu ako výpis materiálov či kladačský plán. Viac informácií o ďalších našich produktoch a službách získate na ktoromkoľvek z našich kúpeľňových štúdií Ptáček.

  • Natural Blend – zmes farieb a štruktúr
  • Natural Blend – zmes farieb a štruktúr
  • Natural Blend – zmes farieb a štruktúr
  • Natural Blend – zmes farieb a štruktúr