Swipe to the left

Nový katalóg vonkajších dlažieb Outdoor 2.0

Ako zladiť terasu s interiérom? Na túto otázku prinášame odpoveď vo forme nášho nového katalógu!

Nový katalóg vonkajších dlažieb Outdoor 2.0

Často prichádzajú zákazníci na naše štúdio s otázkou, ako technicky vyriešiť bezstarostné položenie dlažby na terasu a ešte ako ju zladiť s dlažbou použitou v interiéri. Táto problematika je aktuálna najmä,keď obývacia izba priamo nadväzuje na priestor terasy. Netreba mať zviazané ruky ponukou rôznych betónových alebo teracových dlažieb. Riešením sú 2 cm hrubé keramické dlaždice, ktoré sú v tom istom dizajne ako 1 cm dlažba použitá v interiéri celého domu.

Všetky typy 2 cm dlaždíc sú totiž vždy súčasťou pôvodnej 1 cm série a vnútorné priestory s vonkajšími môžu byť dokonalo zladené. Napríklad séria MY EARTH OUTDOOR od VILLEROY&BOCH je dostupná presne vo všetkých odtieňoch, ako aj dlažba hrúbky 1 cm a tým sa ponúkajú nepočetné možnosti jej využitia. Dnes sa takisto často používa do obývacích izieb a spální dlažba v dekore imitácie dreva. V tomto dizajne ponúka napríklad výrobca MARAZZI sériu TREVERKHOME20.

Oproti betónovým alebo teracovým dlažbám je benefitom stálosť farby, nenasiakavosť, dobrá čistiteľnosť, pevnosť, presný tvar, mrazuvzdornosť a široká škála špeciálnych prvkov. Túto dlažbu je možné použiť v podstate kamkoľvek na terasy, balkóny, okraje bazénov, verejné vonkajšie priestory alebo schodisko.

Dlažbu môžeme položiť do štrku, piesku, trávy, na terče alebo nalepiť. Položenie dlažby do štrku je vôbec najefektívnejší a najlacnejší spôsob položenia zo všetkých. Žiadne ústupky z dizajnu, kvality, položenia, skrátka žiadne obmedzenia, stačí si iba vybrať zo širokej ponuky to, čo sa vám bude páčiť.

Nový katalóg vonkajšej dlažby Outdoor 2.0 si môžete:

Viac informácií a aktuálne predajné akcie si žiadajte u vášho predajcu alebo na ktorejkoľvek z našich pobočiek v predajnej sieti Ptáček – veľkoobchod.

Priložené súbory

Názov Formát Veľkosť  
Katalóg vonkajších dlažieb Outdoor 2.0 PDF 5.86 MB