Swipe to the left

Ohrievače TESY - funkčné, efektívne a spoľahlivé

Predstavujeme vám novinku v našom sortimente - ohrievače TESY pre ohrev a prípravu TUV.

Ohrievače TESY - funkčné, efektívne a spoľahlivé

Nový dodávateľ

TESY je dynamická a rýchlo sa rozvíjajúca spoločnosť, ktorá produkuje kvalitné a cenovo dostupné ohrievače vody s elegantným dizajnom. Spoločnosť TESY sa v rámci vývoja zameriava na globálne trendy a potreby spotrebiteľov, prednosťou výrobkov je funkčnosť, efektívnosť a spoľahlivosť.

Technologická inovácia

Ohrievače vody TESY sú určené pre jedno alebo viac odberných miest. Telá ohrievačov sú vyrábané modernou metódou plazmového zvárania. Technológia plazmového zvárania zaisťuje vyššiu pevnosť zvareného výrobku a odolnosť vo zvare. Vnútorná časť zásobníkov Tesy má povrchovú sklokeramickú úpravu, ktorá zaisťuje vysokú ochranu tela nádoby proti korózii a má antibakteriálny účinok, takže tiež zaisťuje čistotu vody. Vnútri ohrievača TESY je inštalovaná magnéziová anóda, inovatívne patentované čidlo RTS a termostat CAPILLARY, vďaka čomu sa predlžuje životnosť výrobku. Vďaka snímaču RTS je možné ľahšie a presnejšie nastaviť ohrev vody. Pomáha optimalizovať výkon ohrievača vody a vďaka inovatívnej technológii CAPILLARY umožňuje nastaviť ohrev vody s presnosťou + -1 °C.

Série TESY BiLight a Siwell

Závesné elektronické ohrievače TESY BiLight a Siwell sú z ekonomickej rady ohrievačov na TUV sú vhodné pre nízkonákladové realizácie. Ohrievače BiLight sú naviac vybavené smart technológiou PISTON (piestový efekt pri napúšťaní zabraňuje premiešaniu studenej a už ohriatej vody, čo generuje až o 15% viac teplej vody). Siwell navyše disponuje jednoduchým ovládaním pomocou otočného gombíka.

Séria Modeco Ceramic

Inovovaná generácia ohrievačov so suchým keramickým ohrevným telesom v smaltovanom puzdre. Moderná, vysoko efektívna a energeticky šetrná technológia prichádza do vašich kúpeľní. Rovnomerne rozložená tepelná izolácia, konzola ohrievača bez tepelného mostu medzi konzolou a nádržou, PISTON technológia zabraňujúca premiešaniu studenej a už ohriatej vody dodáva ohrievačom Modeco Ceramic vysokú efektívnosť.

Séria Compant GCU

Malé zásobníkové ohrievače pod alebo nad drez s objemom 10 až 15 l s ergonomickým vysúvateľným termostatom pre nastavenie optimálnej teploty. Moderný dizajn, PISTON technológia, poistný ventil so spätnou klapkou. Anódová ochrana, ochrana proti prehratiu alebo zamrznutiu pre dlhú životnosť. Ohrievače predstavujú ekonomicky dostupné a pritom efektívne riešenie pre lokálny ohrev vody.

Výhody ohrievačov TESY:

  • Nádrž ohrievača chránená špeciálnym smaltom
  • Anódová ochrana pre dlhú životnosť nádrže
  • Ochrana proti zamrznutiu a prehriatiu
  • PISTON - piestový efekt zabraňuje premiešaniu studenej a už ohriatej vody, až o 15% viac teplej vody (mimo Siwell)
  • Poistný ventil so spätnou klapkou, montážna sada

Prezrite si i ďalšie ohrievače v našom produktovom katalógu. Viac informácií o ďalších produktoch a našich službách získate na ktoromkoľvek z našich kúpeľňových štúdií Ptáček. Využite naše profesionálne služby, radi vám spracujeme návrh vašej novej kúpeľne, tovar vám zdarma dovezieme až na určené miesto a v prípade vášho záujmu odporučíme vhodnú realizačnú firmu. Urobte prvý krok k vašej novej kúpeľni a dohodnite si schôdzku s naším konzultantom na jednom z našich ôsmich štúdií na Slovensku.

  • Kúpeľne Ptáček: Ohrievače TESY - funkčné, efektívne a spoľahlivé
  • Kúpeľne Ptáček: Ohrievače TESY - funkčné, efektívne a spoľahlivé
  • Kúpeľne Ptáček: Ohrievače TESY - funkčné, efektívne a spoľahlivé
  • Kúpeľne Ptáček: Ohrievače TESY - funkčné, efektívne a spoľahlivé
  • Kúpeľne Ptáček: Ohrievače TESY - funkčné, efektívne a spoľahlivé
  • Kúpeľne Ptáček: Ohrievače TESY - funkčné, efektívne a spoľahlivé

Priložené súbory

Názov Formát Veľkosť  
Leták - Ohrievače BiLight PDF 96.67 KB
Leták - Ohrievače Modeco PDF 139.12 KB