Swipe to the left

Osviežte si v leto vonkajšou sprchou Cristina

Komfortná záhradná sprcha je napríklad vhodným doplnkom k bazénu.

Osviežte si v leto vonkajšou sprchou Cristina

K slnečnému počasiu letných dní patrí kúpanie, slnenie a osvieženie v rôznych podobách. Veľmi vhodne vám k tomu poslúži vonkajšia sprcha. Je to ideálny prostriedok nie len pre osvieženie, ale tiež pre očistu. Ponúkame sortiment vonkajších OUTDOOR spŕch renomovaného talianskeho výrobcu značky Cristina, medzi nimi sú napríklad typy vybavené sprškou na nohy alebo jednoducho pripojiteľné na záhradnú hadicu, čo umožňuje jednoduchú a rýchlu demontáž vody pred zimou a ochranu pred zamrznutím.

Hoci ide predovšetkým o vonkajšie sprchy, môžu sa použiť aj v interiéri, napríklad pri saunách a v ďalších súkromných a verejných wellness prevádzkach. Vynímajú sa v moderných interiéroch, ako sú lofty, priemyslové či SPA objekty. Sprchy Cristina sú charakteristické presnými a modernými líniami. Sú príjemným doplnkom odpočinku pri bazéne, na terase alebo záhrade. Vyrobené sú z nerezovej oceli AISI 316L pre zabezpečenie maximálnej životnosti. Tým je zabezpečená vysoká odolnosť voči veľkému množstvu chemických látok alebo korózií. Všetky druhy sú opatrené systémom pre vypúšťanie vody, aby zamŕzajúca voda v zimných mesiacoch sprchu nepoškodila. Niektoré typy stĺpových spŕch montovaných na vonkajšiu či vnútornú podlahu obsahujú aj zmiešavací ventil a potrebujú teda prívod studenej aj teplej vody. Rozdeľujú sa podľa priemeru na 42 mm, 60 mm, 76 mm a 100 mm a typy fungovania či pripojenia.

Máte na výber medzi sprchou zmiešavacou (má zmiešavaciu kartušu, teda je nutný prívod teplej a studenej vody – napr. WX511 s bežným pákovým ovládaním, alebo s kartušou tzv. progresívnou napr. WX514 ) alebo len s uzatváracím ventilom na jednu vodu (otvoriť/zavrieť páčkou), prípadne vybavenou tlačným časovým ventilom len na jednu vodu (predmiešanou alebo len studenou, napr. WX515).

Prívod vody môže byť pri niektorých typoch s pripojením na stĺp sprchy kúsok nad zemou, kde sa napojí napr. záhradná hadica (napr.WX509), alebo je potrebné priviesť vodu pod zem a napojenie uskutočniť prívodom priamo zo zeme, čo vyžaduje náležitú prípravu pred montážou samotného sprchového stĺpu.

Potrebujete poradiť? Radi Vás privítame v našom kúpeľňovom štúdiu a radi pomôžeme s výberom tovaru. Vyberať môžete zo značne rozsiahleho sortimentu spŕch aj ďalšieho vybavenia pre Vaše bývanie.