Swipe to the left

RAKO Rush - naozajstný originál

Milujete originalitu? Máme pre Vás jeden typ! Každý kúsok zo série RAKO Rush je originálny. Viac sa dozviete v článku nižšie.

RAKO Rush - naozajstný originál

Kovový vzhľad upúta pozornosť

Výrobca tentokrát vsadil na kovový vzhľad. Veľký formát v kombinácii mimoriadnej kvality a unikátneho dizajnu je vhodný nielen pre kúpeľne a kuchyne, ale aj ako ojedinelý dekoračný prvok do priestoru, kde chceme upútať pozornosť. Špeciálny povrch rektifikovaných obkladov RAKO Rush spolu s digitálnou tlačou vytvára dokonalú imitáciu kovového povrchu. Rektifikovaný obklad znamená, že je po dokončení výroby na okrajoch zabrúsený, aby mali všetky obklady v balení totožný rozmer a bolo možné obkladať na minimálnu špáru.

Veľké formáty sa tešia obľube

Obklady majú rozmer 30 x 60 cm. Vyberať môžeme tieto farebné varianty: svetlobéžová, medená, tmavohnedá, svetlošedá, tmavošedá alebo čierna. Rektifikované obklady Rush umožňujú netradičné kombinácie tmavších, výraznějších odtieňov spoločne s veľmi jemnými svetlými odtieňmi. Obkladačky Rush môžu byť kombinované i s listelami 60 x 4,8 cm s kvetinovým ornamentom alebo s abstraktnou listelou 60 x 2 cm či s rezanou mozaikou v niekoľkých farebných variantoch vo formáte 5 x 5 cm na lepenke v rozmere 30 x 30 cm.

Čo kus, to originál

U obkladov RAKO Rush sa presvedčíte, že nepravidelnosť dizajnu je skutočne úplne originálna. Ako uvádza výrobca, všetky výrobky celé série vykazujú veľké odchylky vzhľadu (odtieňové diferencie V3/V4). Pred položením by mal obkladač jednotlivé obkladové prvky vyberať z niekoľkých kartónov a výslednú plochu komponovať podľa inšpiratívnej fotodokumentácie z katalógov RAKO prípadne z webových stránok výrobcu. Žiadúca je kombinácia všetkých jednotlivých dizajnových obkladových prvkov vrátane ich natočenia o 180°, aby sa dosiahlo optimálne nepravidelného ale vyváženého vzhľadu podlahy alebo steny.

Keď predstavivosť nestačí

Nestačí Vám Vaša vlastná predstavivosť? Nechajte si profesionálne vypracovať návrh Vašej novej kúpeľne či interiéru. Výsledok – vypracovanú vizualizáciu si môžete na vybraných štúdiách pozrieť pomocou 3D okuliarov alebo na všetkých našich pobočkách nechať vypracovať do 360° panoramatického pohľadu! Séria obkladov s kovovým vzhľadom RAKO Rush je dostupná v predajnej sieti kúpeľňových štúdií Ptáček. Dohodnite si nezáväznú schôdzku na našom štúdiu a príďte sa poradiť s našim špecialistom. Viac informácií o ďalších produktoch a našich službách získate na ktoromkoľvek z našich kúpeľňových štúdií Ptáček.

Neváhajte sa na nás obrátiť! Rádi Vám pomôžeme aj s Vašou kúpeľňou.
  • RAKO Rush - naozajstný originál
  • RAKO Rush - naozajstný originál
  • RAKO Rush - naozajstný originál
  • RAKO Rush - naozajstný originál

Priložené súbory

Názov Formát Veľkosť  
Prehľad výrobkov - RAKO Rush PDF 700.02 KB