Swipe to the left

RimOff – technológia, ktorá udrží toaletu Ravak skutočne čistú

Spoločnosť Ravak, výrobca sanitárnej keramiky, kúpeľňového nábytku a vodovodných batérií uvádza na trh svoj nový produkt WC Uni Chrome RimOff.

RimOff – technológia, ktorá udrží toaletu Ravak skutočne čistú

Rimoff, Rimless, Rimfree? Po slovensky WC bez okraja

Technológie bezokrajových WC sú stále populárnejšie a rozhodne sa jedná o trend, ktorý bude v budúcnosti nahrádzať klasické toalety. O výhodách bezokrajových WC sme sa na našom blogu už niekoľkokrát zmieňovali. Pre milovníkov inovatívnych riešení máme naviac aktuálne v akcii výhodný set toalety a sedátka našej privátnej značky TOTO.

Hlavnou prednosťou moderných technológií bezokrajovej toalety je zvýšená hygiena. A to, či už vo forme menších nárokov na údržbu, tak aj v samotnom prevedení toalety, ktorá eliminuje miesta vhodné pre usadzovanie nečistôt a baktérií. Túto novinku teraz zaraďuje do svojho portfólia i spoločnosť Ravak vo forme WC Uni Chrome RimOff.

UPOZORNENIE: Klozet Ravak RimOff je určený pre inštaláciu na podomietkové moduly RAVAK. U ostatných modulov vrátane Concept, Geberit je nutné priobjednať náhradný diel proti vzdutiu do nádržky.

Synonymom dokonalej čistoty

Toalety Uni Chrome RimOff nemajú klasický splachovací kruh, spod ktorého pri spláchnutí vyteká voda, ale povrch keramiky je čistený silným prúdom vody vytryskujúcim z jediného miesta nachádzajúceho sa v zadnej časti misy. Nečistoty sa tak nemajú v toaletnej mise kde usadzovať, vnútorná plocha misy zostáva dokonale prístupná a čistá. Všetky usadeniny sa odstraňujú samy jediným prúdom vody. Dôležité a zároveň hygienické je po každom použití toalety spláchnuť. Vďaka tejto jednoduchej veci môžete znížiť i množstvo chémie, ktorú pre štandardnú údržbu čistej toalety používate.

Koncept Chrome

Je ucelená a stále sa rozširujúca rada výrobkov prepracovaného moderného dizajnu. V rámci tejto série ponúkame i vhodné doplnky ako WC sedátka Uni Chrome (alebo verziu Uni Chrome Slim), ovládacie tlačítka a podomietkové inštalačné moduly. Pre zostavenie dokonalej kúpeľne si stačí už len vybrať z našej širokej ponuky obkladov a dlažieb a kúpeľňových doplnkov.

Robíme kúpeľne, v ktorých sa žije

Produkty zo série Ravak Chrome vieme dodať v sieti kúpeľňových štúdií Ptáček, príďte sa poradiť s naším špecialistom, ktorý Vám poradí ako najlepšie vybrané prvky skombinovať. Viac informácií o ďalších produktoch a našich službách získate na ktoromkoľvek z našich kúpeľňových štúdií Ptáček. Radi vám pomôžeme i s vašou kúpeľňou.