Swipe to the left

Rovnováha medzi geometriou a organickými tvarmi

Nábytok Balance od RAVAK vznikal podľa susedov i okoloidúcich.

Rovnováha medzi geometriou a organickými tvarmi

Dizajnér Michal Roszkowski, ktorý je autorom novej série kúpeľňového nábytku od RAVAKU, si pri navrhovaní vecí rád predstavuje skutočných ľudí: rodinu, susedov, alebo len tak niekoho, koho stretne na ulici, a premýšľa, aká by bola interakcia týchto ľudí s novým produktom. Rovnaký postup zvolil aj pri navrhovaní nábytkovej rady. Išlo o hľadanie rovnováhy medzi geometriou a organickými tvarmi, vizuálnou neutralitou a výstrednosťou. Jedna odpoveď na tieto otázky je výsledná podoba kolekcie nábytku Balance.

Na novej rade Balance nenájdete žiadne rušivé úchytky, všetko je zladené v bielom lakovanom dekóre a jemné zaoblenie dverí príjemne komunikuje s ostatnými tvarmi. Funkciu úchytiek preberá skosený dizajn predných plôch zásuviek.

Skrinky s radou výhod

Nábytok je vyrobený z MDF dosiek s hĺbkovou impregnáciou, tým bude zabezpečená odolnosť proti vode a tým aj dlhá životnosť v kúpeľňovom prostredí. Lakovaný vonkajší povrch skriniek podporí stálofarebnosť aj ľahkú údržbu. Zásuvky sú vybavené plno výsuvným mechanizmom, ktorým je zabezpečený ľahký prístup do celej hĺbky zásuvky. Samozrejmosťou je Soft-close funkcia, ktorá umožňuje tiché a jemné zatváranie zásuviek. Zásuvky majú veľkú nosnosť, takže je zaručené hladké otváranie bez námahy aj pri plnom zaťažení. Na výsuvy RAVAK získavate doživotnú záruku. Kovové bočnice zásuviek sú v slim prevedení, čo umožňuje viac priestoru vo vnútri zásuvky. Kovový rám v hornej časti skrinky je zárukou trvanlivého a bezpečného prepojenia umývadla zo skrinkou, rovnako tak aj kvalitné dverné pánty a pojazdy zásuviek.

Skrinka sa hodí aj do menších kúpeľní. Vnútorný priestor všetkých skriniek je vyhotovený v tmavom grafitovom prevedení. Poličky sú z tmavého skla a ľahko sa čistia. Materiál políc bol zvolený tak, aby odolal škrabancom, spôsobených bežným používaním. Skrinky sú vybavené neviditeľnými závesmi s 3D nastavením pre ľahkú a presnú inštaláciu. Výrobky série Balance možno ľubovoľne kombinovať a tak si podľa vlastných potrieb môžete vytvárať „ zostavy na mieru“. Skrinky zo vstavaným umývadlom sú dostupné v rozmeroch 50,60,80 cm, skrinka s doskou je dostupná v rozmeroch 60 a 80 cm a umývadlom na doske.

Keramické umývadlá pre kúpeľňové skrinky Balance majú zaoblené hladké tvary pre ľahkú údržbu. Sú dostatočne hlboké, aby nerozstrekovali vodu. Umývadlá sú bez prepadu a nie je možné ich použiť samostatne. K dispozícií sú aj ďalšie doplnky, ako napríklad otočný držiak na uteráky alebo vysoká skrinka, ktorú je možné upraviť ako ľavú či pravú. Ďalšie keramické vstavané umývadlá nájdete v portfóliu spoločnosti RAVAK. Na nábytok sa vzťahuje predĺžená záruka 5 rokov, na keramické umývadlá 2 roky.

Nábytok RAVAK si môžete pozrieť na našich kúpeľňových štúdiách, kde vám tiež spracujeme grafický návrh budúcej kúpeľne a radi poradíme aj s ďalším vybavením. Od svojej novej kúpeľne ste naozaj kúsoček, stačí urobiť len päť krokov.

  • Balance 1
  • Balance 2
  • Balance 3
  • Balance 4