Swipe to the left

Rozumné technológie – rozumné sprchovanie

Nové technológie využíva digitálna ručná sprcha od spoločnosti HANSA.

 Rozumné technológie – rozumné sprchovanie

HANSA ACTIVEJET Digital je rozumne navrhnutá ručná sprcha, ktorá vám vďaka moderným technológiám poskytuje spätnú väzbu v reálnom čase a pomáha tak šetriť vodou a energiou pri sprchovaní. Sprcha je dodávaná s modernou a štýlovou sprchovou hlavicou, ktorá poskytuje jemný a pohodlný zážitok zo sprchovania.

Ručná sprcha HANSA ACTIVEJET Digital má špeciálnu funkciu a to integrovaný display, ktorý zobrazuje aktuálnu spotrebu vody a energie behom aj po sprchovaní. To vám dáva kontrolu nad spotrebou s možnosťou dlhodobo znížiť svoje náklady.

HANSA ACTIVEJET sa môže pochváliť tiež vynikajúcou kvalitou spracovania. Aby bolo možné dlhodobo sledovať vývojový trend vlastnej spotreby, možno ručnú sprchu, prostredníctvom technológie Bluetooth® a praktickej aplikácie, pripojiť k telefónu. S digitálnou ručnou sprchou od spoločnosti HANSA, môžete detailne sledovať spotrebu vody a energie na svojom rozumnom telefóne nielen v reálnom čase, ale predovšetkým v dlhodobom horizonte.

Skvelo hodnotená bola na súťaži ICONIC AWARDS: Innovative Interior 2021, ktoré každoročne oceňuje inovatívne riešenia v odvetví interiérového dizajnu. Skutočnosť, že dve poroty rozhodli v prospech HANSA ACTIVEJET Digital v celkovo troch kategóriách, dokazuje vysokú kvalitu a nadčasový dizajn.

Na German Design Award 2021 bola sprcha HANSA ACTIVEJET Digital menovaná víťazom vo dvoch kategóriách „ kúpeľňa a wellness“ a „Eko dizajn“. Porota sa k riešeniu vyjadrila: „ Zaujímavý prístup, ktorý inteligentne kombinuje moderný dizajn a udržateľnosť, a tím podporuje dôkladnejšie zachádzanie s obmedzenými zdrojmi“.

Ručná sprcha HANSA ACTIVEJET Digital otvára novú éru inteligentných a udržateľných riešení spoločnosti HANSA. Zoznámte sa s inovatívnymi produktmi spoločnosti HANSA v našich kúpeľňových štúdiách, kde vás naši špecialisti zoznámia so všetkými funkciami a možnosťami.