Swipe to the left

S kozmickou batériou prichádza Ideal Standard

Kde sa inovácia stretáva s intuíciou, tam nie je priestor pre špinu a zradné baktérie.

S kozmickou batériou prichádza Ideal Standard

Väčšina výrobcov batérií stavia na osvedčené typy, ktoré modifikuje a modernizuje. Predovšetkým sa mení tvar, občas materiály, ale technológia a vnútorné usporiadanie väčšinou zostáva rovnaké. Prevratné vynálezy sa objavujú v tomto segmente ojedinele. Preto stojaté vody výroby batérií v poslednom čase značne rozvírila firma Ideal Standard, ktorá prichádza s novým poňatím a naozaj to vzala, ako sa hovorí „z gruntu“.

Nové technológie pre hygienu

Spoločnosť Ideal Standard hrala vedúcu úlohu v každodennom zlepšovaní dennej hygieny po viac ako storočia. Neustále zvyšujú štandardy a vytvárajú nové riešenia zaisťujúce vynikajúcu hygienu, čo prináša bezpečnejšie a lepšie zážitky z kúpeľne. Preto vznikla batéria Intellimix®. Ide o inteligentný bezdotykový kohútik, ktorý poskytuje súčasne vodu aj mydlo. Podporuje používateľov, aby sa vždy umyli mydlom, aby sme sa vyhli nákaze a šíreniu infekcií.

Správna technika umývania rúk

Odborníci odporúčajú používať mydlo a drhnúť ruky po dobu najmenej 20 sekúnd, aby sme chránili naše zdravie. Na to stavili konštruktéri a dali vzniknúť batériu Intellimix®, ktorá zaisťuje správne umývanie rúk tým, že používa vopred naprogramované množstvo mydla a vody v kompletnom, načasovanom umývacom cykle. Dokonca 95% ľudí nepoužíva mydlo ani dostatočné množstvo vody, čo umožňuje ľahšie šírenie baktérií.

Proces umývania

Batéria Intellimix® automaticky dodáva vodu a mydlo, hneď ako používateľ vloží ruky pod kohútik. Displej ďalej zobrazuje, čo sa deje a ako dodržiavať umývací cyklus. Batéria používateľa inštruuje, aby si po dobu 5 sekúnd oplachoval ruky, následne je v patričnom množstve automaticky dávkované mydlo, aby dôkladne pokrylo ruky a nasleduje opláchnutie rúk, kedy je prúd vody opäť spustený po dobu 10 sekúnd. Batéria Intellimix® nielenže poskytuje vynikajúcu hygienu, ale taktiež znižuje prevádzkové náklady, zlepšuje udržateľnosť a vďaka aplikácii Intellimix® dokonca zjednodušuje údržbu. Batéria ušetrí až 80% mydla 85% vody.

Po uplynutí nastaveného času sa automaticky spustí pravidelné hygienické preplachovanie, ktoré prepláchne trubicu aj hadičky, aby sa zabránilo rastu baktérií. Voda preteká samostatnou plastovou trubicou, ktorá zaisťuje, že nikdy nepríde do styku s mydlom alebo mosadzným telom kohútika. Tým sa udržuje voda bez obsahu niklu a olova a je zaistené, že zostáva v súlade s predpismi o pitnej vode. A pretože výrobca udržal malý priemer plastovej trubice, voda tečie rýchlejšie - a tým sa zabraňuje hromadeniu baktérií.

Antibakteriálne penové mydlo

Intellimix® Mild je dávkované automaticky ako súčasť umývacieho cyklu, čím je zaistená lepšia hygiena rúk pri každom umývaní.

Antibakteriálne penové mydlo Intellimix® Mild je vlastná receptúra vytvorená tak, aby zaisťovala dokonalú hygienu a zároveň bola šetrná aj k tej najjemnejšej pokožke. Bez dráždivých látok a s bohatou, silnou konzistenciou ponúka zakaždým luxusný zážitok z umývania rúk. Antibakteriálne penové mydlo Intellimix® Mild je dodávané v recyklovateľnej fľaši s objemom 1 250 ml, ktorú je možné ľahko vymeniť v dvoch jednoduchých krokoch bez použitia nástrojov.

Batéria Intellimix ® mieša mydlo so vzduchom a vytvára jemnú penu, ktorá je nielen príjemná na pokožke, ale je aj ekonomická. Pre plnú kontrolu je možné objem mydla upraviť pomocou aplikácie a následne potom sledovať, ako rýchlo sa mydlo spotrebuje, a koľko sa ho používa. Mydlo je dávkované pomocou čerpadla s dlhou životnosťou, ktoré má testovanú životnosť cez 500 000 cyklov.

Chytrá batéria

Batéria Intellimix® uľahčuje ovládanie zdrojov vďaka aplikácii na mieru pre systémy Android a iOS. Môžete si upraviť parametre, ako je nastavenie mydla a cyklus umývania rúk, aby vyhovovali meniacim sa potrebám, a riadiť frekvenciu automatického preplachovania. Môžete tiež sledovať výkon a dostávať upozornenia, keď je málo spotrebného materiálu - to všetko pomáha významne šetriť vodu a mydlo.

Vďaka múdrejšiemu používaniu mydla sa do vody dostáva menej chemikálií, znižujú sa tak náklady na jej čistenie, a aj negatívne dopady na životné prostredie. Významné úspory vody spolu s možnosťou prepnúť na ručné umývanie studenou vodou znamenajú, že udržateľnosť nie je iba módne slovo. Je to realita.

Príďte si vybrať tú správnu batériu do našich kúpeľňových štúdií, kde sa dozviete o ďalších možnostiach vybavenia svojej kúpeľne.