Swipe to the left

Sanita v novom katalógu Concept

Sanita v novom katalógu Concept

Ponuka sortimentu pre kúpeľne pod našou privátnou značkou Concept je každý rok rozsiahlejšia. Vždy sme na jednotlivé produktové rady vydávali len letáky a preto sme radi, že sa môžeme pochváliť novým uceleným katalógom.

Katalóg je členený do jednotlivých oblastí, ako je napríklad sanitárna keramika, sprchové zásteny, sprchový program, kúpeľňové doplnky, vane a vaničky, sprchové žľaby, WC a predstenové systémy, radiátory, nábytok, batérie a podobne.

Predstavené sú jednotlivé série a prehľadne sú usporiadané jednotlivé výrobkové rady. Veľké množstvo obrázkov je potom skutočnou inšpiráciou, ako by mohla nová kúpeľňa vyzerať.

V Čechách a na Slovensku sme jediným, exkluzívnym dovozcom a predajcom sortimentu CONCEPT, preto máte jedinečnú príležitosť zaobstarať sortiment od renomovaných výrobcov za konkurenčné ceny, ktoré vás potešia. Pod označením CONCEPT nájdete v našej ponuke produkty, ktoré pre vás vyberá náš tím obchodnej a technickej podpory v spolupráci s celoeurópskym združením odborných veľkoobchodov EDT Gmbh, medzi ktoré právom patríme. Tieto vysoko kvalitné výrobky od popredných svetových producentov napríklad ACO, ALCAPLAST, COMAP, EMCO, GEBERIT, HANSA, HONEYWELL, HUPPE, IDEAL ŠTANDARD, ISÁN, KALDEWEI, KORADO, MEIBES, OVENTROP, RAVAK, REGULUS, SANELA, TECE, TESA. VILLEROY & BOCH, VITRA, ZEHNDER a ďalšie, ktoré sa vyznačujú výborným pomerom kvalita/cena.

Značka CONCEPT je celoeurópsky dobre vnímanou a známou značkou, ktorá existuje už vyše 40 rokov v krajinách, kde pôsobia členovia EDT napríklad: Nemecko, Francúzsko, Taliansko, Španielsko, Belgicko, Maďarsko, Poľsko, Rakúsko atď. Za tú dobu si získala dobré renomé v nielen u nás, ale v celej Európe.

Priložené súbory

Názov Formát Veľkosť  
Concept_katalog_sanita_2022 PDF 20.43 MB