Swipe to the left

Umývadlá Kaldewei žiaria farbami

Farebná kolekcia Coordinated Colours od Kaldewei oživí kúpeľňu trendy farbami.

Umývadlá Kaldewei žiaria farbami

Nie len trendy v móde, ale aj vo vašich obydliach sa postupne menia. Často vás inšpirujeme farebnými novinkami, ktoré sú tohtoročným hitom. Teraz si môžete skrášliť kúpeľňu modernými farebnými prvkami nemeckého výrobcu Kaldewei.

Najudržateľnejší, najlepší a najodolnejší materiál pre kúpeľne je smaltovaná oceľ Kaldewei .Odolná oceľ a ušľachtilé sklo, dva autentické, prírodné materiály vstupujú do nerozlučiteľného zväzku, teraz dostupné v teplých béžových tónoch, námorníckej Navyblue či Sweet Love. Kaldewei zafarbil smaltovanú oceľ do vyhlásených trendových farieb. Predovšetkým umývadlá rady MIENA sú teraz dostupné v rozmanitom dizajne. Premyslený koncept širokej škály farieb umožňuje nepreberné množstvo kombinácií.
Ušľachtilé matné farby podtrhujú exkluzívny charakter smaltovanej oceli.

V kúpeľni nemusí byť všetko len biele. Kaldewei zo svojou vlastnou smaltovanou oceľou vsádza na expresívne tóny kolekcie Coordinated Colours. Sú to matné farby v alpskej bielej, teplých tónov šedej a béžovej a ušľachtilej lávovo čiernej matnej – dokonale zladené s aktuálnymi trendmi dlaždíc. Vzájomne úplne voľne kombinovateľné, podtrhujú zvláštny charakter exkluzívnych extra plochých sprchových vaničiek, umývadiel a kúpacích vaní od Kaldewei. Rúžové, mentolové, modré a petrolejové tóny ( Sweet Love, Soft Touch, Deep Dream a Navyblue matná) sú ideálne najmä pre tých, ktorí chcú kúpeľňu premeniť v exkluzívnu oázu pohody s osobitným charakterom.

Soft Touch, Sweet Love a Deep Dream sa inšpirovali opojnými a veselými farbami jari. Sú symbolom nádeje a nového začiatku. Vďaka vysokému stupňu lesku dokážu farby vytvoriť sviežu atmosféru v akýchkoľvek súkromných kúpeľoch. K ním sa ešte pridáva trendová farba Navyblue v mate.

Všetky výrobky sú opatrené Perl-Effektom, teda vrstvou odpudzujúcou vodu, ktorá ešte viac uľahčuje čistenie udržateľnej smaltovanej ocele od Kaldewei. Aj ďalšie farebné trendy si môžete pozrieť na našich kúpeľňových štúdiách a zároveň si môžete vybrať tiež obklady a dlažby, ktoré nechajú vyniknúť farebnej rozmanitosti novinky Kaldewei.