Swipe to the left

Vaňa FREEDOM Q

Vykročte do novej dimenzie, kde pravidlá určujete len Vy. Zoznámte sa s novou voľne stojacou vaňou FREEDOM Q, exkluzívne iba u nás!

Vaňa FREEDOM Q

Sloboda je stav mysle

Oblý tvar vane prináša pocit bezpečia a podporuje uvoľnenie. Voľne stojaca vaňa Vám dáva slobodu voľby. Umiestnite vaňu do priestoru a vyberte si svoju stranu. Užite si priestor a výhľad, ideálne vo dvojici! Vaňa FREEDOM Q je svojím symetrickým tvarom a komfortnými rozmermi vhodná k spoločným kúpeľom. I vďaka komfortnému rozmeru 1 690 × 800 mm s výškou 570 mm s objemom 320 litrov. Neobmedzujte sa! Relaxujte!

Kvalita až na prvom mieste

Voľne stojaca vaňa s mäkkými líniami zaistí prirodzený spôsob odpočinku. Kvalitný akrylát, z ktorého je vaňa vyrobená, poskytuje mnoho praktických výhod. Je pocitovo teplejšia a pomajšie vychláda, predstavuje preto komfortné zázemie pre dlhý relaxačný kúpeľ. Vďaka menšej váhe materiálu sa s vaňou ľahšie manipuluje pri jej zabudovávaní.

Exkluzívny sortiment

Novú voľne stojacu vaňu RAVAK od českého výrobcu s celosvetovým pôsobením je možné objednať exkluzívne v predajnej sieti kúpeľňových štúdií Ptáček. Nechajte sa inšpirovať v našich showroomoch. Chceli by sme Vám poskytnúť ten najlepší servis, napíšte nám a dohodnite si nezáväzné stretnutie na našom štúdiu a príďte sa poradiť s naším špecialistom. Vami vybraný čas si pre Vás zarezervujeme a budeme sa Vám tak môcť venovať na 100 %! Spracujeme Vám návrh Vašej novej kúpeľne, ktorý môže obsahovať i 3D panoramatický pohľad. Viac informácií o ďalších produktoch a našich službách získate na ktoromkoľvek z našich kúpeľňových štúdií Ptáček. Ďalší exkluzívny sortiment si môžete prezrieť na našom webe.

Priložené súbory

Názov Formát Veľkosť  
Leták - Vaňa FREEDOM Q PDF 459.34 KB