Swipe to the left

Villeroy & Boch SPOTLIGHT v žiare reflektorov

Predstavujeme sériu vhodnú pre veľkorysý puristický štýl v obľúbených odtieňoch bielej a šedej, ktorá sa výborne hodí do priestranných interiérov.

Villeroy & Boch SPOTLIGHT v žiare reflektorov

Značka Villeroy & Boch je zárukou kvality preverenej storočiami tradície nemeckej remeselnej výroby. Séria SPOTLIGHT je vhodná predovšetkým do priestorovo veľkorysých interiérov, ktoré oplývajú vzdušnosťou a dovolia vyniknúť jemným detailom dlaždíc a obkladov.

Puristický štýl pre jednoduchú eleganciu

Žiadne zbytočné linky a obrazce. Aj keď sú motívy a farby na keramike rýdzo prírodné, ich výsledný vzhľad je prísne priamočiary. Dlažba Villeroy & Boch SPOTLIGHT kladie dôraz na zaujímavé kombinácie a formáty. Podlahová krytina s rozmermi 80 × 80 cm a 40 × 80 cm umožňuje kombinovať lesklý a matný formát, výsledný efekt stojí za to! Farebné variácie môžete kombinovať zo štyroch základných variantov: biela, šedá, greige a antracit.

V jednoduchosti je krása

Jednoduché čisté dekorácie s jemnými prírodnými stopami sú súčasťou konceptu obkladov stien, ktorý okrem iného obsahuje i veľký formát rozmeru 40 × 120 cm. Ten je možné kombinovať s mozaikami s rozmerom 30 × 60 cm alebo 60 × 60 cm a dekoratívnymi dielcami formátu 2,5 × 15 cm.

Spolupráca s jednotkou v obore

Séria veľkoformátových obkladov a dlažieb SPOTLIGHT od keramičky Villeroy&Boch je v ponuke v predajnej sieti kúpeľňových štúdií Ptáček, dohodnite si nezáväzné stretnutie na našom štúdiu a príďte sa poradiť s našimi špecialistami. Nechajte si profesionálne spracovať návrh vašej novej kúpeľne od jednotky na trhu. Viac informácií o ďalších produktoch a našich službách získate na ktoromkoľvek z našich kúpeľňových štúdií Ptáček. Potrebujete poradiť? Obráťte sa na nás! Robíme kúpeľne, v ktorých sa žije!