Swipe to the left

Virtuálna realita na kúpeľňových štúdiách Ptáček

Virtuálna realita teraz prichádza na vybrané kúpeľňové štúdiá Ptáček. Pozrite si Vašu novú kúpeľňu v tej najrealistickejšej forme, ktorú súčasná dostupná technika ponúka!

Virtuálna realita na kúpeľňových štúdiách Ptáček

Našu obľúbenú službu 3D návrh zadarmo využíva väčšina zákazníkov, ktorí prichádzajú s požiadavkou na novú kúpeľňu. V súčasnosti je to už viacmenej dobrým štandardom. Špecialisti vyberajú konkrétne zariaďovacie predmety a typy obkladov a dlažieb, ktoré po dohovore s Vami, našimi zákazníkmi, umiestnia do vernej vizualizácie budúceho stavu. Výsledkom je tak reálna predstava celkového vzhľadu a dojmu z Vašej novej kúpeľne.

Rozšírená realita

Od prvého júla prichádzame s novinkou na vybraných kúpeľňových štúdiách, kde si teraz môžete nechať previesť Váš 3D návrh do tzv. rozšírenej reality. Vyrendrovaný návrh kúpeľne Vám naši špecialisti nahrajú pomocou špeciálneho vizualizačného softvéru VISOFT do príslušného zariadenia a pomocou špeciálnych okuliarov sa môžete doslova porozhliadnuť po Vašej budúcej kúpeľni. Lepšie tak uvidíte detaily, získate reálnejšiu predstavu o rozložení jednotlivých zariaďovacích predmetov, svetlosti, farebnej kombinácii a diela ako celku. Je to také ľahké!

Bližšie k zákazníkom

Pretože ste pre nás ako zákazníci vždy na prvom mieste, snažíme sa k Vám byť bližšie. Novú službu teraz môžete vyskúšať na našich vlajkových kúpeľňových štúdiách Korzo Bratislava a Zvolen. Služba bude spoplatnená čiastkou 20 EUR, formou nevratnej zálohy. Do budúcnosti budeme novú službu rozširovať aj na ďalšie kúpeľňové štúdia.

Prídite si vyskúšať novinku vo svete moderných technológií a zažite virtuálnu realitu na kúpeľňových štúdiách Ptáček. Urobte prvý krok k Vašej vysnívanej kúpeľni a dohodnite si schôdzku na jednom z vybraných štúdií, kde službu najnovšie poskytujeme. Robíme kúpeľne, v ktorých sa žije.