Swipe to the left

Vybraných batérií Hansgrohe sa dotýkať nemusíte

Bezdotykové umývanie rúk je veľkým prínosom nie len v dobe šírenia epidémie.

Vybraných batérií Hansgrohe sa dotýkať nemusíte

Prosím, nedotýkať sa

Elektronické batérie sú bežnou súčasťou gastro prevádzok, úradov, nemocníc, letísk a ďalších priestorov, kde je vysoká koncentrácia ľudí. V dobe pandémie sa stáva aj bežnou súčasťou domácností. Spoločnosť Hansgrohe podporuje hygienu a správne umývanie rúk pomocou bezdotykových batérií a v tejto oblasti si pripísala nemalé úspechy. Umývanie rúk je ako opatrenie v boji proti infekciám dnes aktuálnejšie ako kedykoľvek predtým.

Výhody bezdotykovej elektronickej batérie

  • Žiaden priamy kontakt s batériou, alebo ovládacou pákou. Táto technológia zlepšuje hygienu pri umývadle, a to najmä v sanitárnych zariadeniach s rôznymi užívateľmi.
  • Optimálna teplota vody pre správne umývanie rúk je prednastavená, nie je nutná individuálna regulácia.
  • Voda tečie len, pokiaľ je potrebné. To šetrí zdroje pri spotrebe aj využívanie energie pre ohrev teplej vody. Vďaka technológii EcoSmart je úspora vody pri týchto batériách podstatná.
  • Elektronická batéria má tvar, ktorý sa jednoducho a účinne čistí. Aby bolo možné vyčistiť umývadlo, možno vodu v batérii zastaviť ručne.
  • Kvalita a dlhá životnosť: elektronické batérie Hansgrohe sú kvalitné značkové výrobky s certifikátom vysokej kvality.
  • Spojenie hygieny a dizajnu: čisté formy premenia elektronickú batériu v zaujímavý a výrazný prvok na umývadle. Hygienický aspekt sa tak spojí s atraktívnym dizajnom.

Elektronická batéria pre každé umývadlo

Bezdotykové umývadlové batérie s infračervenou elektronikou pre lepšiu hygienu, je možné zakúpiť so zapojením do siete, alebo na batériu. Odborný inštalatér môže tieto batérie nainštalovať na akékoľvek umývadlo. Pri variante so zapojením do siete je nutné navyše myslieť na elektrickú prípojku.

Elektronická batéria so zapojením do siete používa zásuvku pod umývadlom, ktorá je spojená s transformátorom na nízke napätie 6V (transformátor je súčasťou dodávky a je umiestnený pod umývadlom). Box na batérie pre batériovú prevádzku sa umiestni taktiež pod umývadlo a pripojí sa na batériu. Napájacia batéria vydrží asi na 2 roky správneho umývania rúk a potom ju možno vymeniť. Nielenže vďaka bezdotykovým batériám Hansgrohe obmedzíte šírenie baktérii, ale navyše budete šetriť vodu. Pokročilá bezdotyková technológia pri aktivácií senzoru automaticky spustí vodu, takže pri umývaní rúk nemôže dochádzať ku kontaminácií. Senzor necháva tiecť vodu len vo chvíli, kedy je potrebná. Nedochádza tak k nežiaducemu plytvaniu. Výsledkom je teda vyššia hygiena, finančná úspora a ochrana životného prostredia. Elektronické batérie značky Hansgrohe môžete vyberať zo sérií Focus, Metris S a Pura Vida.

Príďte sa poradiť

Bude nám potešením vás s nimi zoznámiť v niektorom našom kúpeľňovom štúdiu. Radi vám poradíme s výberom, technickým riešením a poprípade odporučíme aj odbornú montážnu firmu, ktorá sa postará o montáž. Vyberať môžete aj v pohodlí vášho domova medzi nepreberným množstvom batérii a sanity.