JIKA CUBITO-N skrinka pod umývadlo 440x241x480mm, biely lesklý lak

Výrobca Jika
Kód tovaru 272052240500020015
Merná jednotka KS
   

Katalógová cena: 251,38 €

Naša cena: 196,07 € s DPH

Pokiaľ máte záujem o cenovú ponuku alebo technické informácie, vložte výrobok do dopytového formulára. Navštívte najbližšie kúpeľňové štúdio Ptáček. Tovar nie je možné zakúpiť online.

TECHNICKÉ PARAMETRE:
Šírka: 440 mm
Hĺbka: 241 mm
Výška: 480 mm

Farba: biely lesklý lak

- pod asymetrické umývatko 8.1142.3 / 4
- 2 dvere
- všetok nábytok má hrany typu ABS o hrúbke 2 a 0,8 mm. Sú lepené PUR lepidlom pre najvyššiu vodeodolnosť a priľnavosť materiálov.
- najkvalitnejšie dverné pánty testované na 30 000 cyklov.
- zásuvky nábytku týchto sérií majú minimálnu nosnosť 30 kg a plnovýsuvné pojazd s brzdou a dojazdom. Plnovýsuvné šuplíky zaručujú 100% dostupnosť celého priestoru šuplíku. Vzhľad lakované plochy sa nemení, nestarne a nežltne pretože obsahuje UV filtre.
- záručný servis u zákazníka. (Platí iba pre SK, CZ, ENG a LIT web - neplatí pre Maďarsko !!!)
- pojazdy zásuviek s brzdou a dojazdom
- záruka 2 roky

Minimalistické a čisté prevedenie skriniek Cubito-N zaujme na prvý pohľad a dodá kúpeľni moderný vzhľad. Bočné závesné skrinky obsahujú kvalitné sklenené police, ktoré zaberajú minimum miesta. Skrinky pod umývadlá už sú osadené závesným kovaním s 3D nastavením. Elegantná úchytka zapustená do hrany dvierok nikde neprekáža.
* Uvedené ceny zahŕňajú 20% DPH a sú platné len pre predaj konečnému spotrebiteľovi pri platbe v hotovosti alebo prevodom pred dodávkou. Záručnú dobu stanovuje výrobca. Fotografie sú ilustračné a nemusia zodpovedať skutočnému prevedeniu výrobku. Pri objednávaní výrobkov s iným farebným prevedením akým je biela farba, si prosím overte reálnosť farebného prevedenia u svojho predajcu, a to najmä u kúpeľňového nábytku a dizajnových radiátorov. Zmena ponuky a cien vyhradené.

Priložené súbory

Názov Formát Veľkosť  
Vzorník barev PNG 16.19 KB

 
 

Priložené súbory

Názov Formát Veľkosť  
Vzorník barev PNG 16.19 KB