RAKO MAJOLIKA dekor 20x60cm, kvety, viacfarebná

Výrobca Rako
Kód tovaru 276016568000000547
Merná jednotka SET=2 KS
   

Katalógová cena: 54,20 €

Naša cena: 43,37 € s DPH

Pokiaľ máte záujem o cenovú ponuku alebo technické informácie, vložte výrobok do dopytového formulára. Navštívte najbližšie kúpeľňové štúdio Ptáček. Tovar nie je možné zakúpiť online.

TECHNICKÉ PARAMETRE:
Rozmer: 198 x 598 mm
Hrúbka: 10 mm
Balenie: 0,72 m2
Hmotnosť balenia: 13,3 kg
Farba: viacfarebná
Materiál: keramika
Povrch: hladký, lesklý
Odtieňové odchýlky: V3

- obkladový prvok určený na stenu
- set obsahuje 2 kusy

Majolika poteší priaznivcov tradičných materiálov aj moderne naladených zákazníkov. Základné obkladačky s ľahko ťahaným, jemne stierkovaným reliéfom 20 x 60 cm sú v ponuke v troch farbách - biela, svetlo šedá, svetlo béžová. S tými harmonizujú obkladačky napodobňujúcu mozaiku 10 x 10 cm. Kombinácia reliéfneho výlisku a reaktívneho atramentu, ktorý sa "prepadá" do škáry tvoria perfektnú ilúziu klasickej mozaiky, však sa jedná o celoplošnú dekoráciu 20 x 60 cm mimoriadne vhodnú napr. pre obkladanie kuchynských priestorov. Charakter povrchu aj farebná paleta vychádza z tradičného štýlu, tak aby perfektne ladili s typickými vzormi majolikových obkladačiek. Práve tie tvoria nosnú časť série. Na základných farbách obkladačiek 20 x 60 cm je vždy 12 štýlových majolikových vzorov (10 x 10 cm), ktoré sa zámerne neopakujú. Tieto dekorácie sú vo výraznej kobaltovo modrej farbe na bielom základe, v šedej na svetlo šedom podklade a béžovej na svetlo béžovom podklade. Vďaka moderným technológiám je charakter klasickej majoliky, respektíve patina na obkladačkách a kresby úplnu dokonalú sériú inšpirovanú tradíciou.
* Uvedené ceny zahŕňajú 20% DPH a sú platné len pre predaj konečnému spotrebiteľovi pri platbe v hotovosti alebo prevodom pred dodávkou. Záručnú dobu stanovuje výrobca. Fotografie sú ilustračné a nemusia zodpovedať skutočnému prevedeniu výrobku. Pri objednávaní výrobkov s iným farebným prevedením akým je biela farba, si prosím overte reálnosť farebného prevedenia u svojho predajcu, a to najmä u kúpeľňového nábytku a dizajnových radiátorov. Zmena ponuky a cien vyhradené.

Priložené súbory

Názov Formát Veľkosť  
Certifikát PDF 559.02 KB
Prohlášení o vlastnostech PDF 393.28 KB

 
 

Priložené súbory

Názov Formát Veľkosť  
Certifikát PDF 559.02 KB
Prohlášení o vlastnostech PDF 393.28 KB