Swipe to the left

Concept ponúka nové oceľové vane a vaničky

Concept prináša inteligentné a technologicky vysoko kvalitné produkty v modernom prevedení.

Concept  ponúka nové oceľové vane a vaničky

Nové v našom sortimente

Nové v našom sortimente vaní a vaničiek nájdete riešenie pre malé aj veľké kúpeľne, ktoré nadchnú svojim jednoduchým dizajnom. Ide o oceľové vane a vaničky našej exkluzívnej značky Concept 100, DUO,200 a 300, ktoré sme po novom zaradili do ponuky. Jednoduchosť a funkčnosť je prednosťou, ktorá vytvára radosť a potešenie z každodenného používania. Premyslenosť sortimentu podtrhuje aj bohaté príslušenstvo.

Smaltovaná oceľ má rovnaké optické vlastnosti ako sklenené výplne sprchových kabín, obklady alebo keramika, takže všetky predmety v kúpeľni majú opticky rovnaký vzhľad. Vďaka povrchu bez pórov je mimoriadne hygienická.

Vane Concept 100 DUO

Novú vaňu CONCEPT 100 DUO charakterizuje predovšetkým kvalitný materiál a dokonalý dizajn. Je vyrobená zo smaltovanej ocele 3,5 mm, ktorú nie je možné poškriabať. Je vysoko odolná voči vonkajším vplyvom, rovnako aj nárazu, teplote či UV žiareniu. Vaňa o celkovej hmotnosti 49 kg (62 kg) je v bielej farbe a s jedinečnou 30 ročnou zárukou. Smaltovaná oceľ je stálofarebná. Vane Concept 100 DUO majú obdĺžnikový vonkajší tvar, dve identické chrbtové opierky, vysoko posadený prepad pre vyššiu hladinu vody a stredový odpad. Okraj vane je ľahko sklonený dovnútra.

Vane Concept 200

Vane a sprchové vaničky Concept 200 a 300 sú vyrobené z glazovanej titánovej ocele s dlhou životnosťou. Brilantný povrch glazúry BETTE Glasur je tvrdší ako mramor, dokonale hladký a trvalo lesklý. Je odolný voči poškrabaniu, nárazu, UV žiareniu, pôsobeniu extrémnych teplôt a chemikálií. Povrch je takmer bez pórov, čím zabraňuje usadzovaniu baktérií a nečistôt. Výborná tepelná vodivosť poskytuje vďaka teplu prijatému z vody veľmi komfortný pocit pri kúpaní. Vane aj sprchové vaničky sú štandardne opatrené protihlukovou úpravou. Vane Concept 200 sú pohodlné a z mäkkým profilom v zátylku. Posunutý odtok poskytuje komfortnú plochu pre kúpanie aj sprchovanie. Dno vaní a sprchových vaničiek, je možné vybaviť pre vyššiu bezpečnosť protišmykovou úpravou. Prepad je možné umiestniť na ľavú aj pravú stranu vane.

Vaničky Concept 200 a 300

Všetky vaničky, vyrobené z galvanizovanej titánovej ocele, možno vďaka variabilnému systému Universal inštalovať voliteľne v úrovni podlahy, mierne vyvýšené alebo so zvýšeným soklom. Sprchové vaničky Concept 200 sú veľmi pohodlné, majú príjemný tvar a premyslené detaily. Konštrukcia a precízne spracovanie umožňuje decentné napojenie na okolitú plochu bez nápadného množstva silikónu v rohoch. Vanička Concept 200 v nadčasovom dizajne a z hĺbkou len 25 alebo 35 mm poskytujú spoľahlivé riešenie pre trvalú hygienu a komfort v kúpeľni. Sprchovacie vaničky Concept 300 majú bočný odtok odsadený ku stene a poskytujú tak ešte väčšiu plochu pre chodidlá. Na prvý pohľad zaujmú precízne vyrobené rohy, vďaka ktorým možno vaničku integrovať do podlahy ako jednu veľkú dlaždicu. Ponúkajú bezprahový komfort a začlenia sa do každého architektonického návrhu. Vďaka množstvu rozmerov poskytujú dokonalé riešenie pre akýkoľvek projekt. Výrobcom vaní a vaničiek značky Concept je spoločnosť Bette, ktorá sa po desaťročia v Nemecku špecializuje na výrobu sanitárnych zariadení z titánovej ocele a smaltu, čím sa radí medzi významných európskych špecialistov a exportérov v oblasti sanitárnej techniky. Zamerajú sa výhradne na tvarovanie ocele a proces smaltovania.

Sme tu pre vás

Viac informácií o ďalších novinkách a našich službách získate v ktoromkoľvek z našich Kúpeľňových štúdií Ptáček. Radi vám pomôžeme aj s vašou kúpeľňou. Spracujeme podľa priania návrh novej kúpeľne, pripravíme rozpočet a predovšetkým vám naši odborný predajcovia poradia a pomôžu s výberom.

  • Concept vane 1
  • Concept vane 2
  • Concept vane 3
  • Concept vane 4
  • Concept vane 5

Priložené súbory

Názov Formát Veľkosť  
Concept vane katalóg PDF 2.26 MB