Swipe to the left

Kúpeľňový radiátor dizajnový, elektrický farebný

Nový katalóg kúpeľňových radiátorov Concept vám pomôže s výberom.

Kúpeľňový radiátor dizajnový, elektrický farebný

Ozdobný zdroj tepla

Pri plánovaní vašej kúpeľne bude jedným z prvkov aj kúpeľňový radiátor. Rozhodne nejde len o vykurovanie, ale aj o sušenie vlhkých uterákov, odevov či ďalších textílií. Kúpeľňové teleso by sa malo dať použiť aj mimo vykurovacej sezóny tak, aby bol vo vašej kúpeľni zaručený komfort a tepelná pohoda po celý rok. Tiež je dôležité, aby kúpeľňové teleso ladilo s dizajnom celej kúpeľne.

Je z čoho vyberať

Naša firma spolupracuje s renovovanými tuzemskými aj zahraničnými výrobcami a spoločne pre vás vyberáme radiátory, ktoré sa stávajú súčasťou privátnej značky Concept. Teraz rozširujeme ponuku tak, aby boli zastúpené najčastejšie predávané rozmery, tradičné ale aj nové dizajny. Pre lepší prehľad vznikol nový katalóg „ Kúpeľňové radiátory Concept“, a to tak ako aj v tlačenej , tak aj v elektronickej podobe. Rozdelený je do jednotlivých konštrukčne technických sérií a mal by poskytnúť dostatočnú podporu pre riešenie väčšiny kúpeľní, predsiení, chodieb, WC, kuchynských kútov, posilňovní a ďalších priestorov, ktoré budú osadené týmito radiátormi.

Concept 100

Kúpeľňové vykurovacie telesá Concept 100 spĺňajú náročné technické a dizajnové požiadavky dnešnej doby. Sú ponúkané v prevedení KTK s rovnými rúrkami alebo v prevedení KTO s rúrkami oblými so štandardným pripojením. Obe varianty telies sú k dispozícií tiež s pripojením spodným, stredovým KTKM (KTOM). Telesá Concept 100 možno použiť pre vykurovacie sústavy so samotiažnym alebo núteným obehom s maximálnou teplotou teplonosnej látky 110°C a maximálnym pretlakom 1,0MPa. Telesa je možné osadiť taktiež vykurovacími elektrickými tyčami pre zaistenie kombinovanej prevádzky aj mimo vykurovacej sezóny. Elektrické kúpeľňové radiátory Concept 100, ktorých súčasťou je zabudovaná vykurovacia tyč a naplnenie vykurovacím médiom, dodávame v troch šírkach, a to 400,500 a 600 mm a výškach 800,900,1200,1500,1800 mm. Súčasťou balenia je zabudovaná vykurovacia tyč.

Concept 150

Kúpeľňový radiátor Concept 150 je vykurovacie teleso v prevedení chróm. Jednoduchý dizajn s praktickými medzerami na sušenie uterákov je dobrým doplnkom do každej kúpeľne. K dispozícií je prevedenie so stredovým pripojením alebo riešenie určené pre elektrickú prevádzku. Radiátory so stredovým pripojením sú k dispozícií v šírkach 450, 500, 600, 750 mm a rôznych výškach 900, 1000, 1200, 1500, 1400, 1600, 1800 mm.

Concept 200

V sérií Concept 200 sú elegantné vertikálne telesá, ktorých vybrané modely je možné použiť nielen v kúpeľni, ale tiež ako priestorový predel vykurovacej steny, či ako plne funkčný architektonický prvok s decentnou a nenápadnou konštrukciou pripojenia do akéhokoľvek interiéru. Vyznačujú sa subtílnymi rebrami v zaoblených zberniciach. Majú striedmy tvar a kvalitné spracovanie. Čisté línie umožňujú ľahkú údržbu a tým aj hygienicky čisté prostredie. Pri týchto radiátoroch vás prekvapí mäkké teplo sálajúce z hladkých profilov. Kúpeľňové radiátory Concept 200 sú dodávané v dizajnových radách VIOLA,FLUTE,LYRA,TUBE, TUBE EXTRA, WAVE a CUBE. Popisovať jednotlivé rady by nebolo rozhodne tak prínosné, ako keď sa na jednotlivé prevedenia pozriete, či už na obrázku, alebo na niektorej z našich pobočiek. Napriek tomu tu poskytujeme malú ochutnávku.

Concept 200 Wave

Kúpeľňový radiátor Concept 200 Wave sa vyznačuje komfortom a eleganciou. Dizajnové vertikálne teleso, ktoré je možné použiť nielen v kúpeľni, ale tiež ako priestorový plne funkčný architektonický prvok s decentnou a nenápadnou konštrukciou. Jednoduchý a štýlový dizajn, ktorý bol spracovaný z oceľových rúrok 20mm a oceľových profilov D30 x 35 mm. Hodí sa pre teplovodné, alebo kombinované vykurovanie, poprípade len k čisto elektrickej prevádzke. K dispozícií je niekoľko prevedení a farieb, a to chróm, antracit, biela alpine či čierna lesk. Vystúpené rúrky poskytujú praktické zavesenie uterákov či iných textílii. Počet rúrok v závislosti na výške radiátoru: 24+2, 32+2, 38+2.

Concept 200 Cube

Tiež kúpeľňový radiátor Concept Cube 200 má čo ponúknuť. V prvom rade vás osloví svojim čistým elegantným dizajnom. Je tiež veľmi praktický. Väčšia vzdialenosť medzi vodorovnými rúrkami rovnako ako konzoly umiestnené na krajných zvislých rúrkach umožňujú pohodlné zavesenie uterákov v akejkoľvek výške radiátoru. Geometrický dizajn z oceľových štvorcových rúrok sa skvelo hodí do každej modernej kúpeľne. Štýlovo čistý a moderný vzhľad tvoria tak, ako naznačuje názov, oceľové rúrky štvorcového prierezu, dokonale zvarené bez viditeľných zvarových spojov. Zvislé zberné rúrky majú prierez 30 x 30 mm, vodorovné rúrky 25 x 25 mm, rozteč vodorovných rúrok 85 mm. Pridanou hodnotou je vysoko kvalitný chrómovaný povrch, podčiarknutý 5 ročnou zárukou. V balení nájdete aj montážnu sadu vrátane kovových konzol štvorcového prierezu, odvzdušňovací ventil a „záslepky“.

Elektrický radiátor Concept

Elektrické radiátory sú celkom nezávislé na vykurovacej sústave a používajú sa tam, kde napojenie na zdroj tepla nie je možný – odporúčame ich využívať pri rekonštrukciách bytových jadier alebo ako príležitostné vykurovanie v rekreačných objektoch. Telesá sú v prevedení s rúrkami rovnými KTKE alebo v prevedení s rúrkami oblými KTOE. Jedná sa o skompletizované teleso, ktoré je osadené nerezovou vykurovacou tyčou a naplnené špeciálnou nemrznúcou zmesou s bodom tuhnutia -5 °C. Vykurovacia tyč má vinutý kábel, ktorý nie je zakončený vidlicou, je osadený tepelnou poistkou nastavenou na teplotu 85°C. Tieto elektrické vykurovacie telesá sa v základnej verzií pripájajú na pevný elektrický rozvod prívodným káblom do inštalačnej krabice, alebo je možné využiť upravený prívodný kábel pre pripojenie do sieťovej zásuvky. V tomto prípade je však nutné objednať príslušenstvo v závislosti na požadovanom komforte obsluhy a hospodárnosti prevádzky a namontovať ho na prívodný kábel. Veľmi často sa zapája cez vidlice VS do regulačných termostatov teploty v miestnosti CONCEPT TZ33 alebo TZT63. Pokiaľ ide o elektrické kúpeľňové radiátory Concept 150 dodávame ich v troch šírkach 400, 500, 600 mm a výškach 800, 900, 1200, 1500, 1800 mm. Súčasťou balenia je zabudovaná vykurovacia tyč s programovateľným inteligentným termostatom, udržujúcim teplotu v miestnosti na požadovanej hodnote. Ďalšou nespornou výhodou týchto radiátorov je možnosť diaľkového ovládania pomocou smartphonu, detekciou prítomnosti osôb, detekciou otvoreného okna či nastavením týždenného programu.
Privátna značka Concept ponúka aj bohaté príslušenstvo, ako sú termostatické regulačné ventily, rohové ventily, termostatické hlavice a samozrejme vykurovacie tyče. Práve pre vaše pohodlie poslúžia aj zásuvkové izbové termostaty. Elektrické vykurovacie tyče Concept ponúkame v prevedení s vinutým prívodným káblom v bielej farbe zakončeným vidlicou pre zapojenie do zásuvky. Tyče sú dodávané v širokom rozpätí výkonu od 100 W až po 1500 W. Druhou variantov v ponuke Concept sú vykurovacie tyče s termostatom. Tieto tyče sú dodávané v dvoch farebných prevedeniach – biela a nerez a s výkonom 100 W až 1000 W. Radiátory Concept sa môžu stať aj plnohodnotnou súčasťou vašej inteligentnej domácnosti.

Neviete si poradiť s výberom toho správneho radiátora? Radi vám pomôžu naši kúpeľňoví špecialisti. Dohodnite si schôdzku v ktoromkoľvek našom kúpeľňovom štúdiu a naši špecialisti sa budú venovať len vám a vašej budúcej kúpeľni.

  • Kupelnove radiatory Concept 1
  • Kupelnove radiatory Concept 2
  • Kupelnove radiatory Concept 3
  • Kupelnove radiatory Concept 4

Priložené súbory

Názov Formát Veľkosť  
Kupelnove radiatory Concept PDF 3.81 MB