Swipe to the left

​Osviežte si leto zľavami na vysnívanú kúpeľňu

Nenechajte si utiecť aktuálnu zľavu až 30% na vybavenie kúpeľne. Príjemným bonusom vám bude aj grafický 3D návrh zadarmo.

​Osviežte si leto zľavami na vysnívanú kúpeľňu

Začalo sa obdobie slnečných dní a stúpajúcich teplôt. U nás ale prichádzajú zmeny v podobe znižovania cien. Vybrané produkty sme do 31. 8. 2024 zlacneli až o 30 %. Pokiaľ vás teda dostatočne nezahrejú slnečné lúče, naše zľavy určite. Navštívte čo najskôr Kúpeľne Ptáček.

Tisíce produktov pre vašu kúpeľňu za lepšie ceny
Či už plánujete kompletné zariadenie celej kúpeľne, jej časti alebo len chcete zakúpiť nový kúpeľňový nábytok a sanitu, prípadne akékoľvek rôzne doplnky, teraz je ideálny čas. Získajte inšpiráciu v našom katalógu produktov, kde môžete objaviť nespočetné množstvo dizajnových možností, trendov a inšpirácie pre kúpeľňu. Vyberte si to najlepšie z viac ako 32 000 položiek sortimentu obkladov a dlažieb, sanitárnej keramiky, nábytku, batérií, vaní, sprchovacích kútov a pod. V ponuke nájdete samozrejme aj doplnkový sortiment.

Kúpeľne odborne s 3D návrhom a zľavou
Navštívte najbližšie kúpeľňové štúdio a zistite, na aké produkty môžete letnú akciu využiť. Tu sa vám dostane profesionálna starostlivosť a špičkové poradenstvo, či už v oblasti samotných produktov alebo rovno s plánovaním zariaďovania priestoru. Pre dokonalú predstavu vzhľadu novej kúpeľne vám naši špecialisti pripravia 3D grafický návrh zadarmo, ktorý vás pozve priamo do vysnívanej miestnosti. Radi vám navyše poskytneme pomoc s výberom realizačnej firmy. S možnosťou dopravy zadarmo, zabezpečením technickej dokumentácie a odbornými znalosťami sme pripravení vyjsť v ústrety vašim snom.

Zjednajte si zadarmo nezáväznú schôdzku v niektorom z našich kúpeľňových štúdií, ktoré nájdete naprieč celou republikou. Vďaka skvelým zľavám až 30% je práve teraz ten najlepší čas.

* Zľava až 30 % sa vzťahuje iba na vybraný tovar a je počítaná z katalógových cien výrobcov. Využitie letných zliav je možné iba v prípade platby v hotovosti, kartou alebo prevodom pred dodávkou. Zľavy sa nevzťahujú na developerské projekty. Viac informácií vám poskytne náš odborný personál na štúdiách.