Swipe to the left

Masážna vaňa Jacuzzi® Arga za akčnú cenu

V našich kúpeľňových štúdiách je pre vás pripravená výrazná zľava na masážne vane, ktoré nebudete chcieť opúšťať.

Masážna vaňa Jacuzzi® Arga za akčnú cenu

Mimoriadna akcia na vás čaká v kúpeľňových štúdiách Ptáček. Aj jeseň si môžete spríjemniť nákupom špeciálnej masážnej vane od spoločnosti Jacuzzi. Za skvelú cenu 5 079 €, získate prvotriednu špičkovú technológiu, ktorá vám poskytne jedinečné okamihy pre odpočinok a relaxáciu.

Technológia Swirlpool® napodobňuje obklopujúce a úprimné objatie alebo úplné ponorenie do tichého potoka, a to všetko pri hlbokom spojení s prírodou. Vďaka jemnému víreniu, ktoré vytvárajú vodné trysky s integrovaným svetelným efektom, tichej prevádzke a konštantnej teplote vody, sa pohlcujúci zážitok s vaňou ARGA® stáva až multizmyslovým. Rôzne štýly inštalácie zaisťujú, že sa ARGA® prispôsobí akémukoľvek prostrediu kúpeľne, zatiaľ čo dizajn ponúka teplý, oválny, upokojujúci tvar, zrodený tak, aby eliminoval vnímanie času a uspával kúpajúceho sa vírom vody s pridaním kúpeľových solí. Tieto špeciálne vytvorené soli sú 100% prírodné a odrážajú biologickú filozofiu, ktorá rešpektuje vodu tým, že ju udržuje čistú, a integrovaný kúpeľový infuzér prirodzene vylúhuje vodu a prináša nezabudnuteľný zážitok. S ARGA® má každý jednotlivý okamih zvláštnu hodnotu.

Viac informácií vám poskytnú špecialisti našich kúpeľňových štúdií Ptáček. Príďte si pre ojedinelý zdroj zážitkov domáceho wellness.

  • Jacuzzi 1
  • Jacuzzi 2
  • Jacuzzi 3
  • Jacuzzi 4

Priložené súbory

Názov Formát Veľkosť  
Jacuzzi vaňa Arga PDF 1.78 MB