Swipe to the left

Nech je svetlo, nech je Eglo

Našu ponuku najnovšie rozširujeme o dodávateľa svietidiel Eglo. Klasické, bodové i LED svietidlá teraz do každej kúpeľne!

Nech je svetlo, nech je Eglo

Vo svete Eglo

Spoločnosť bola založená v roku 1969 v Rakúsku a dnes sa radí medzi najväčších výrobcov dizajnových svetiel na svete. V Čechách a na Slovensku majú výrobky Eglo dnes už 20-ročnú tradíciu. Eglo je producentom svetelných zdrojov, vstavaných stropných svietidiel, exteriérových a interiérových svietidiel a kúpeľňového osvetlenia.

Svetlo do nášho života

Pozícia a intenzita osvetlenia je rovnako dôležitým prvkom ako farebná paleta či stavebná dispozícia. Kúpeľňa je pre väčšinu z nás oázou kľudu a odpočinku. Nesprávne zvolené osvetlenie môže pokaziť celkový dojem z novej kúpeľne a privodiť množstvo komplikácií. Venujte preto pozornosť výberu vhodného osvetlenia už pri samotnom návrhu novej kúpeľne.

Moje svetlo

V každej miestnosti, kúpeľne nevynechajúc, by mal existovať aspoň jeden centrálny zdroj svetla, ktorý dostatočne osvetlí i okraje miestnosti. Obzvlášť ak sa jedná o miestnosť bez prístupu prirodzeného svetla. Pokiaľ sa budete vo vani či sprchovom kúte holiť, určite oceníte dostatok kvalitného svetla. Ďalším exponovaným miestom je umývadlo a okolie zrkadla, ktoré si zaslúži samostatný a primerane výdatný zdroj svetla pre bežnú dennú starostlivosť o našu pleť, chrup a telo.

Môj štýl

Vyberte si štýl, ktorý Vám vyhovuje. Prosíte si moderné svietidlo či doplnok rustikálneho vzhľadu vašej kúpeľne? Spoločne nájdeme riešenie pre všetky vaše potreby. Základné doplnkové svietidlá držíme skladom na našich centrálnych logistických miestach. Ostatné typy svietidiel dodávame na objednávku.

Moja voľba

Prezrite si i ďalšie svetlá a svietidlá v našom produktovom katalógu. Viac informácií o ďalších produktoch a ponuke našich služieb získate na ktoromkoľvek z našich kúpeľňových štúdií Ptáček. Využite naše služby, radi Vám spracujeme návrh vašej novej kúpeľne, vybraný tovar vám dovezieme na určené miesto a v prípade vášho záujmu vám odporučíme realizačnú firmu. Urobte prvý krok k vašej novej kúpeľni a zjednajte si schôdzku s naším špecialistom na jednom z našich ôsmich kúpeľňových štúdií na Slovensku.

Prezrite si i ďalšie svetlá a svietidlá v našom katalógu kúpeľní. Viac informácií o ďalších produktoch a ponuke našich služieb získate na ktoromkoľvek z našich kúpeľňových štúdií Ptáček. Radi vám spracujeme návrh vašej novej kúpeľne, vybraný tovar vám zdarma dovezieme až na určené miesto a v prípade vášho záujmu odporučíme vhodnú realizačnú firmu. Urobte prvý krok k vašej novej kúpeľni a zjednajte si schôdzku s konzultantom na jednom z našich kúpeľňových štúdií.

  • Kúpeľne Ptáček: Osvetlenie a svietidlá Eglo
  • Kúpeľne Ptáček: Osvetlenie a svietidlá Eglo
  • Kúpeľne Ptáček: Osvetlenie a svietidlá Eglo
  • Kúpeľne Ptáček: Osvetlenie a svietidlá Eglo