Swipe to the left

Odkladacieho priestoru nie je nazvyš

Našou novinkou v kúpeľňových štúdiách sú dekoratívne poličky Schlüter®-SHELF pre obložené steny.

Odkladacieho priestoru nie je nazvyš

Schlüter-SHELF prináša do vašej kúpeľne poriadok a získanie odkladacích priestorov. Praktické nástenné poličky sú vhodné aj pre už obložené steny: Možno ich ľahko integrovať aj do obloženej plochy vašej kuchynskej linky, kde vytvoria miesto na odkladanie korenia a kuchynských potrieb. Nástenné poličky v piatich rôznych tvaroch sa do škár integrujú bez vŕtania a majú tak štýlový vzhľad. Získate tak aj nový dizajnový prvok. Schlüter-SHELF je možné inštalovať nielen v priebehu pokládky obkladu. Veľmi jednoduchá je aj dodatočná inštalácia do existujúcich škár. V požadovanom mieste sa opatrne odstráni škárovacia hmota – osadí polička – nanesie silikón a je hotovo.

Vyberte si vhodnú poličku do vašej sprchy

Schlüter-SHELF ponúka voľbu medzi dizajn variantmi FLORAL, CURVE, PURE, SQUARE alebo WAVE. Váš vzor je tiež na bodovom odvodnení Schlüter-KERDI-DRAIN-STYLE a líniovom odvodnení Schlüter-KERDI-LINE-STYLE. Vybavenie v kúpeľni tak spolu bude ladiť.

Nadčasový vzhľad ušľachtilej ocele alebo trendový štruktúrovaný povrch

Buď klasicky elegantný alebo tón v tóne s farbou vášho obkladu alebo škár. Schlüter-SHELF poličky z kartáčovanej ušľachtilej ocele a hliníka vo farbách briliantová biela mat, grafitovo čierna mat, béžovo šedá, krémová, bronzová, slonová kosť, kamenná šedá a tmavý antracit ponúkajú správne riešenie pre každý štýl.

Potrebný výber poličiek Schlüter-SHELF:

  • päť rôznych tvarov: tri rohové riešenia, nástenná polička a osadenie do niky
  • päť rôznych dizajnov: FLORAL, CURVE, PURE, SQUARE alebo WAVE
  • dva rôzne materiály: ušľachtilá oceľ kartáčovaná alebo hliník s TRENDLINE štruktúrovaným povrchom
  • montáž bez vŕtania integrovaním do škárorezu
  • rohové prevedenia je možné inštalovať kedykoľvek dodatočne

Nástenná polička Schlüter-SHELF-W sa počas pokládky integruje do obkladu. Jej kotevné ramená plne zakryjú obklad. Polička tak unesie vysokú záťaž a napriek tomu je elegantná. Schlüter-SHELF nepôsobí pekne iba v sprche. Polička v elegantnom STYLE dizajne poskytne praktickú odkladaciu plochu všade tam, kde sa má pokladať obklad alebo kde už obklad existuje. Napríklad v prevedení Schlüter-SHELF-E - túto rohovú poličku je možné dodať v troch rôznych tvaroch.