Swipe to the left

Odolné a praktické kúpeľňové doplnky

Doplnky Concept 150 môžete inštalovať aj pomocou lepiacej pásky.

Odolné a praktické kúpeľňové doplnky

Doplnky Concept 150 sú veľmi odolné a praktické. Sú vyrobené z nerezovej ocele a umožňujú ako klasickú inštaláciu pomocou vŕtania, tak stále viac populárnu inštaláciu bez vŕtania pomocou obojstrannej lepiacej pásky 3M VHB (very hight bond) pre dokonalú fixáciu. Program Concept 150 ich ponúka v prevedení nerez lesk a čierny mat.

Ponuka je široká a pokrýva všetko, čo v kúpeľni potrebujete. Ide predovšetkým o rôzne druhy háčikov, držiaky uterákov, držiak kefiek, dávkovač tekutého mydla, držiak kefiek s mydelničkou, samostatné mydelničky, poličky a nechýba ani program pre toalety. Tu dominujú držiaky toaletného papiera, WC kefy a podobne.

Táto séria kúpeľňových doplnkov je výnimočná svojim dizajnom a spracovaním. Concept predstavuje dokonalú kombináciu vysoko kvalitných výrobkov kúpeľňového vybavenia a priaznivých cien. Concept je značka, ktorá pod sebou zahŕňa kvalitné kúpeľňové produkty. Napríklad za kúpeľňovými doplnkami Concept 150 stojí firma Sanela, ktorá je garantom vysokej kvality. Tento rad bol vyvinutý pre ideálny súlad interiéru a praktického využitia. Pre viac inšpirácie sa zastavte na niektorom našom kúpeľňovom štúdiu. Na prianie vám zhotovíme grafický návrh, ktorý bude štartovnou čiarou pre vašu novú kúpeľňu.