Swipe to the left

Zrkadlá Nimco s LED osvetlením

Holiť sa, maľovať sa, páčiť sa, smiať sa... to všetko môžete teraz robiť s novými zrkadlami Nimco s LED osvetlením, ktoré nájdete v našom sortimente.

Zrkadlá Nimco s LED osvetlením

Moderný dizajn

NIMCO LED kúpeľňové zrkadlá sú populárne a vyhľadávané obzvlášť pre výbornú svietivosť, moderný dizajn a dostupnú cenovú úroveň. Vďaka použitiu inovovaných čipov LED diód s vysokým výkonom dosahujú zrkadlá omnoho vyššiu svietivosť než bežné žiarivkové a iné LED zdroje svetla v iných typoch zrkadiel. Zrkadlá NIMCO LED sú vyrobené z masívneho hliníkového rámu a vysoko kvalitnej zrkadloviny hrúbky 5 mm. Kúpeľňové zrkadlá NIMCO LED sú svojím dizajnom vhodné najmä pre moderné kúpeľňové interiéry. Eleganciu a osobitý vzhľad podčiarkuje farebné podanie svetla v podobe „cool white“ žiarivosti s charakteristickým bielym svetlom LED diód.

Inovatívna technológia do vašej kúpeľne

Všetky zrkadlá majú možnosť uchytenia v horizontálnej i vertikálnej polohe. Pre inštaláciu je nutné pripojenie na elektrický rozvod v napätí 220 - 240 V. Zrkadlá sú vyrábané modernými spôsobmi, samozrejmosťou je elektrická ochrana IP 44, výrobné crash testy a vysoko výkonné inštalované čipy LED s deklarovanou životnosťou až 50 000 hodín. Vybrané modely sú doplnené zapínaním pomocou pohybového senzoru rukou alebo pre pripojenie na vypínač, ten nie je súčasťou dodávky. Konštrukcia zrkadla je zo zadnej časti opatrená hliníkovými lištami, doplnková lišta zároveň slúži i pre inštaláciu na stenu.

Široká ponuka a profesionálny prístup

Prezrite si i ďalšie zrkadlá alebo zrkadlové skrinky v našom produktovom katalógu. Viac informácií o ďalších produktoch a našich službách získate na ktoromkoľvek z našich kúpeľňových štúdií Ptáček. Neviete si rady? Obráťte sa na profesionálov v odbore s viac ako 25-ročnou tradíciou! Radi vám pomôžeme i s vašou kúpeľňou.

  • Zrkadlá Nimco s LED osvetlením
  • Zrkadlá Nimco s LED osvetlením
  • Zrkadlá Nimco s LED osvetlením
  • Zrkadlá Nimco s LED osvetlením
  • Zrkadlá Nimco s LED osvetlením