Swipe to the left

3D panoramatický pohľad na vašu kúpeľňu!

Chcete si vašu novú kúpeľňu naozaj dôkladne poprezerať? Na našich kúpeľňových štúdiách Ptáček vám poskytneme jej náhľad ako 360° 3D panoramatický pohľad.

3D panoramatický pohľad na vašu kúpeľňu!

3D panoramatický pohľad v 360°

V rámci rozširovania služby našim zákazníkom vám teraz môžeme na našich štúdiách pripraviť náhľady vašej novej kúpeľne v 3D panoramatických pohľadoch. Rozširujeme tak našu štandardnú a obľúbenú službu 3D návrh zdarma. Túto službu využíva väčšina zákazníkov, ktorá prichádza s požiadavkou na novú kúpeľňu, či interiér. Vami zvolené zariaďovacie predmety, obklady, dlažby, doplnky, radiátory a ďalšie prvky, umiestnime do vernej vizualizácie budúceho stavu. Výsledkom je tak reálna multimediálna prezentácia budúceho vzhľadu vašej novej kúpeľne.

Bližšie k zákazníkom

Pretože ste pre nás vždy na prvom mieste, snažíme sa k vám byť čo najbližšie. Novú službu teraz môžete vyskúšať na všetkých našich kúpeľňových štúdiách po celom Slovensku. Služba naviac nie je spoplatnená, pre návrh platia rovnaké podmienky ako v rámci štandardného grafického návrhu.

Profesionálny servis

Príďte si vyskúšať ďalšiu novinku vo svete moderných multimediálnych technológií na kúpeľňových štúdiách Ptáček. Urobte prvý krok k vašej vysnívanej kúpeľni a dohodnite si schôdzku na jednom z vybraných štúdií, kde službu poskytujeme ako novinku. Naši špecialisti sa vám budú venovať tak, aby bola zabezpečená vaša úplná spokojnosť.