Swipe to the left

Jar dáva zelenú zľavám na novú kúpeľňu

V Kúpeľniach Ptáček teraz rozkvitajú až 30% jarné zľavy. Príďte si vybrať to najlepšie pre vašu kúpeľňu.

Jar dáva zelenú zľavám na novú kúpeľňu

Jarné mesiace sú tu, všetko sa pomaly premieňa a prebúdza. Vdýchnite nový život aj vášmu interiéru - vneste do domácnosti svieži jarný vietor s novým kúpeľňovým vybavením. Vybrané zariadenie do kúpeľne totiž u Ptáčka zakúpite do 31. 5. 2024 so zľavou až 30%! Pokiaľ u nás vybrané produkty navyše objednáte, získate stále 3D grafický návrh kúpeľne ZADARMO.

Akcia až 30% na kúpeľňové vybavenie
Radosť na jar nenosí len veľkonočný zajačik, môžete si ju urobiť aj u Ptáčka novo vybavenou kúpeľňou za super cenu. Či už hľadáte čokoľvek, znížené ceny obkladov, dlažieb, kúpeľňového vybavenia, sanitárnej keramiky, sprchovacích kútov, vaní alebo batérií, vám určite prídu vhod. Zariaďte si kúpeľňu úplne novú, zrekonštruujte existujúcu alebo si jednoducho len príďte dovybaviť interiér novým zariadením. Rozhodne máte z čoho vyberať. V našom kúpeľňovom štúdiu sa vám budú po dojednaní schôdzky naši špecialisti plne venovať, s výberom vám odborne poradia a pre lepšiu predstavu vám navyše radi pripravia 3D grafický návrh. Pokiaľ u nás vybrané produkty navyše objednáte, získate tento 3D grafický návrh kúpeľne stále zadarmo.

Priestor inšpirácie pre kúpeľňu
V kúpeľňových štúdiách Ptáček na vás čaká nielen množstvo vybavenia za skvelé ceny s jarnou zľavou, ale predovšetkým mnoho inšpirácie. Tú môžete načerpať zo starostlivo pripravených dizajnových vzorových kójí v rôznych cenových reláciách. Na vlastné oči si možno v showroome prezrieť aj mnohé riešenia zariaďovacích predmetov, ktoré nájdete prehľadne vystavené v skupinách na shop in shop paneloch. Ľahko si tak porovnáte niekoľko variantov vybraných produktov na jednom mieste. V kúpeľňovom štúdiu však otestujete na vlastnej koži aj obklady a dlažby. Vieme totiž, že pri tomto sortimente rozhoduje nielen vzhľad, ale aj to, ako je vám vybraný povrch príjemný na dotyk. Už teraz sa však neváhajte inšpirovať na výber kúpeľne, a to priamo z pohodlia domova vďaka online kolekciám kúpeľní. Pri schôdzke tak budete mať už predstavu, ako by vaša vysnívaná kúpeľňa mala vyzerať.

Navštívte nás na v našej pobočkovej sieti po celom Slovensku, kde vám náš odborný personál pri nákupe kúpeľňového vybavenia so zľavou až 30% poradí. V prípade záujmu je možné vybranú kúpeľňu prezrieť s pomocou 3D grafického návrhu a vybavenie tak vidieť priamo v priestore interiéru. Objednané produkty pre vašu kúpeľňu vám navyše radi dopravíme až na miesto, a to od 200 EUR úplne zadarmo.