Swipe to the left

Dizajnové automatické batérie

Automatické batérie nie sú iba doménou verejného sektoru. Výhodu automatických batérií ocenia aj privátni investori, ktorých iste zaujmú batérie v novom dizajne!

Dizajnové automatické batérie

Ekonomické riešenie

Automatické batérie predstavujú ekonomický a zároveň ekologicky šetrný prístup k používaniu umývadiel a výleviek. Myslíte si, že automatické elektronické batérie sú vhodné iba do verejného a komerčného sektoru? Premýšľali ste niekedy nad tým, koľko vody pretečie, možno zbytočne, než si namydlíte a opláchnete ruky v dielni, garáži, či kúpeľni? Veríte tomu, že niekoľko dávok prúdu vody by vám splnilo rovnaký účel ako prúd tečúcej vody? Čistenie zubov, opláchnutie rúk po použití toalety a ďalšie činnosti vám už napadli? Potom sa blížite k úvahe, že táto myšlienka nebude možno taká naivná, ako sa zdalo na začiatku.

Vlastnosti riešenia

Vstupná investícia je v prípade elektronických automatických batérií síce vyššia, to ale môže ľahko kompenzovať komfort pri použití a náklady znižujúce prevádzku a používanie takejto batérie. Batérie (napríklad SLU 60 a SLU 54) sú osadené úsporným perlátorom s regulovaným prietokom 6 l/s.

Bezpečnosť v popredí

Batérie sú vybavené systémom hygienického preplachu, ktorý eliminuje riziko v prípade často skloňovanej problematiky legionelly. Dĺžku vypnutia batérie v automatickom režime je možné nastaviť v rozsahu 0,25 – 7,75 sekúnd. Ďalším bezpečnostným prvkom je nastaviteľná teplota vody (v prípade niektorých typov, napr. SLU 70 sa dá regulovať priebežne pomocou malej páčky alebo sa dá nastaviť jednorazovo a otvor páčky zaslepiť), ktorá zabráni obareniu pri neopatrnej manipulácii. Batériu je taktiež možné prepnúť do režimu ŠTART/STOP. Poistka zaistí automatické vypnutie, pokiaľ batériou preteká voda dlhšie než 5 minút.

Poradenstvo ako pridaná hodnota

Potrebujete poradiť s výberom vhodného riešenia? Ste investorom a máte záujem o návrh a dodávku portfólia výrobkov zo sortimentu sanitárneho zariadenia pre váš projekt? Alebo ste montážna či stavebná firma a máte záujem dodať uspokojivú ponuku moderných zariaďovacích predmetov pre vašu náročnú klientelu? Nechajte nás pomôcť vám s vhodnými produktami. Kontaktujte nás online alebo si môžete zjednať schôdzku na ktoromkoľvek z našich kúpeľňových štúdií Ptáček.