Swipe to the left

GROHE Sense chráni vašu domácnosť

Únik vody strážia nové moderné technológie a mobilný telefón.

GROHE Sense chráni vašu domácnosť

Inteligentná budúcnosť dostala meno

GROHE Sense a GROHE Sense Guard sú novinky, ktoré chránia domácnosť v prípade úniku vody. Senzor GROHE Sense monitoruje úroveň vlhkosti a v prípade akéhokoľvek problému upozorní majiteľa nehnuteľnosti. GROHE Sense Guard je systém inštalovaný v hlavnom vodovodnom potrubí a dokáže priamo uzavrieť prívod vody v prípade porušenia štruktúry potrubia. Do chytrého telefónu si nainštalujeme aplikáciu GROHE ONDUS, ktorá slúži k ovládaniu uvedených technológií a je to.

Strážca vášho bezpečia

GROHE Sense stačí umiestniť na podlahu a senzor začne sledovať prípadné úniky vody, vlhkosť, teplotu v miestnosti a dokonca aj nebezpečné námrazy. Viac zariadení v jednotlivých miestnostiach pomôže majiteľovi monitorovať objekt a rýchlejšie tak dokáže reagovať na prípadné ťažkosti.

GROHE Sense Guard kontroluje spotrebu vody, mikroskopické priesaky a v prípade prasknutého potrubia automaticky preruší prívod vody. Dokáže napríklad reagovať na zabudnutie uzavretia vodovodného kohútika, netesnosti či porušenie potrubia.

Všetko pod kontrolou

Jednotlivé súčasti inovativného bezpečnostného systému sú propojené pomocou Wi-Fi. K ovládaniu slúži mobilná aplikácia GROHE ONDUS. Ta umožňuje kedykoľvek a odkiaľkoľvek nepretržité monitorovanie a ovládanie inštalovaných systémov GROHE Sense a GROHE Sense Guard. Na prípadný problém užívateľa upozorní inteligentná notifikácia priamo na displeji mobilného zariadenia. Okrem toho aplikácia sleduje spotrebu vody v domácnosti, firme alebo priemyselného objektu.

Škody, ktorým možno zabrániť

Systém GROHE Sense a GROHE Sense Guard vznikl preto, aby užívatelia v predstihuv eliminovali nebezpečenstvo škôd spôsobené únikom vody. Podľa štatistiky viac než polovica európskych domácností aspoň raz zažila únik vody spôsobený poškodením vodovodných potrubí. Podľa údajov Nemeckej asociácie poisťovní išlo o 93 % prípadov, ktorým sa dalo zabrániť.

Kde kúpiť

Produkty firmy GROHE sú k dispozícií v sieti kúpeľňových štúdií Ptáček. Systém GROHE Sense sa vyrába v Nemecku a je certifikovaný pre tuzemský trh. Pokiaľ potrebujete viac informácií, napište nám a naši špecialisti Vám rádi pomôžu. Poradíme Vám, ako najlepšie vybrané prvky systému GROHE Sense skombinovať. Viac informácií o ďalších produktoch a naších službách získáte na ktoromkoľvek z naších kúpeľňových štúdií Ptáček.