Swipe to the left

Jeseň obdaruje prírodu farbami a kúpeľne výraznými zľavami

Nenechajte si utiecť aktuálnu zľavu až 30% na vybavenie novej či rekonštruovanej kúpeľne.

Jeseň obdaruje prírodu farbami a kúpeľne výraznými zľavami

Čas prázdnin a dovoleniek je za nami a postupne sa o slovo začína hlásiť jeseň. Ešte než prekryje prírodu širokou paletou farieb, prefarbíme aj my ceny v našich kúpeľňových štúdiách. Prinášame zľavy, ktoré lahodia oku každého.

Vybrané produkty sme zlacnili až o 30%, čo už je vyložene „pastva“ nielen pre oči, ale hlavne pre vašu peňaženku. Okrem toho od nás získate grafický návrh ZADARMO. Navštívte čo najskôr Kúpeľne Ptáček!

Tisíce produktov pre vašu kúpeľňu za lepšiu cenu
Či už plánujete kompletné zariadenie celej kúpeľne, jej časti alebo len chcete zakúpiť nový kúpeľňový nábytok alebo akékoľvek doplnky, máme pre vás ponuku skvelého riešenia. Získajte inšpiráciu v našom novom kúpeľňovom katalógu, kde môžete objaviť nespočetné množstvo dizajnových možností, trendov a inšpirácií. Na našich webových stránkach je možné vyberať z viac ako 35 000 položiek, a to ako v sortimente obkladov a dlažieb, sanitárnej keramiky, nábytku, batérií, vaní, sprchovacích kútov a pod. V ponuke nájdete samozrejme aj doplnkový sortiment.

Kúpeľne odborne a so zľavou
Navštívte najbližšie kúpeľňové štúdio a zistite, na aké produkty môžete letnú akciu využiť. Tu sa vám navyše dostane profesionálna starostlivosť a špičkové poradenstvo, či už v oblasti samotných produktov alebo rovno s plánovaním zariaďovania celej kúpeľne. Pokiaľ máte v pláne napr. rekonštrukciu, radi vám navyše poskytneme pomoc s výberom realizačnej firmy. S možnosťou dopravy zadarmo, zabezpečením technickej dokumentácie a odbornými znalosťami sme pripravení vyjsť v ústrety vašim snom.

Dojednajte si zadarmo nezáväznú schôdzku v niektorom z našich kúpeľňových štúdií, ktoré nájdete naprieč celou republikou. Vďaka skvelým zľavám je práve teraz ten najlepší čas.

* Zľava až 30 % sa vzťahuje iba na vybraný tovar a je počítaná z katalógových cien výrobcov. Využitie zľavy je možné iba v prípade platby v hotovosti, kartou alebo prevodom pred dodávkou. Zľavy sa nevzťahujú na developerské projekty. Viac informácií vám poskytne náš odborný personál na štúdiách.