Swipe to the left

Jesenný relax v novej kúpeľni

Užívajte si jeseň plnú pohody trebárs v novej kúpeľni. Prerábka alebo stavba nie je nič jednoduché, preto Vám okrem profesionálneho poradenstva ušetríme až desiatky percent z ceny výrobku!

Jesenný relax v novej kúpeľni

Teplota vonku pomaly klesá, naše zľavy sa držia na 30– ciatkach, Na tohtoročný vrchol stavebnej sezóny sme sa pripravili a prinášame Vám zľavy vo výške až 30% na všetok sortiment. Akcia prebieha od 1.9.2019 na všetkých našich štúdiách. Urobte radosť sebe alebo svojim blízkym a zariaďte si novú kúpeľňu. Akčná ponuka je časovo obmedzená, končíme už 30.11.2019, tak neváhajte a poponáhľajte sa na naše štúdia!

Dôkladne pre Vás vyberáme a neustále aktualizujeme sortiment do ucelených kolekcií kúpeľní a našich katalógov kúpeľní a dlažieb, ale predovšetkým pre vás taktiež zdokonaľujeme služby, ktoré ponúkame. Sme Vám stále bližšie a bližšie, v súčasnej dobe prevádzkujeme sieť viac ako šesť desiatok kúpeľňových štúdií v Čechách a na Slovensku. Na vami objednaný tovar ponúkame dopravu zadarmo*, nemusíte tak myslieť na to, akým spôsobom si tovar odveziete a či sa vám vojde do vášho auta. Navrhneme vám vašu kúpeľňu snov do každého detailu. Ukážeme vám, ako bude vaša nová kúpeľňa vyzerať, pomocou špeciálneho moderného softvéru ViSoft. Tento program umožňuje dokonalú 3D vizualizáciu daného priestoru. Novinkou tohto roku je možnosť vizualizácie novej kúpeľni pomocou rozšírenej virtuálnej reality a jej prehliadky za pomoci 3D panoramatického pohľadu. Na vybraných štúdiách ďalej ponúkame prehliadku vašej novej kúpeľni v 3D okuliaroch. Z finálne odsúhlasenej vizualizácie vám ďalej ponúkame možnosť spracovať 3D vizualizáciu vo fotokvalite – fototuning. Pokiaľ budete potrebovať, poradíme Vám vhodnú firmu, ktorá zaistí realizáciu vašej novej kúpeľne.

Pre viac informácií navštívte najbližšie kúpeľňové štúdio vo vašom okolí alebo si rovno dohodnite schôdzku s našim špecialistom.

Cena je platná len pri platbe v hotovosti, kartou alebo prevodom pred dodaním. Akcia sa nevzťahuje na developerské projekty. Presné podmienky akcie nájdete v prílohe nižšie.
*Dovoz je zadarmo, pokiaľ je hodnota tovaru vyššia ako 200 € s DPH po zľave.

Priložené súbory

Názov Formát Veľkosť  
Obchodné podmienky PDF 267.36 KB