Swipe to the left

Miláčik davov sa neustále vyvíja

GROHE Eurosmart je batéria, ktorá sa zdokonaľuje dlhšie ako dve desaťročia.

Miláčik davov sa neustále vyvíja

Aj keď je dnešný svet rýchly a neustále sa mení, na niektoré veci sa dá spoľahnúť. S produktom GROHE Eurosmart vytvorila táto svetová značka sanitárnej techniky výrobok, ktorý sa v priebehu rokov stal klasikou: Inovatívny zázrak vtedy aj dnes. Kúpeľňa vždy zaujala ústredné miesto v našich obytných priestoroch. O to dôležitejšie je, aby výrobky, ktoré sú tu inštalované, boli spoľahlivé a podporovali náš individuálny životný štýl. Keď sa pozrieme späť do 90. rokov minulého storočia, spoločnosť GROHE už mala bohatú tradíciu vo vytváraní špičkových produktov na trhu. S tým, ako sa dopyt spotrebiteľov po atraktívnom dizajne - vrátane batérií inštalovaných v kúpeľni - stával všadeprítomným, zrodil sa slávny rad batérií GROHE Eurosmart.

Evolúcia dizajnu

V roku 1999 vytvoril výrobca batérií prvú batériu Eurosmart. Vtedy aj dnes predstavuje skutočnú klasiku medzi inštalatérmi aj spotrebiteľmi. Ide skutočne o všestranný a optimálny vstupný produkt do sveta GROHE. Odvtedy je tento výrobok predstaviteľom sympatického produktu, ktorý je a vždy bol orientovaný v duchu poslednej doby. To viedlo k ďalšiemu vývoju s ohľadom na meniace sa potreby spotrebiteľov, požiadavky na dizajn a technologické inovácie. V roku 2006 pôvodná batéria vyrástla z detstva a stala sa dospelou. Stále rastúcu obľubu zákazníkov doplnila zmena dizajnu a pridanie nových funkcií, ako sú EcoJoy a SilkMove, a taktiež nová povrchová úprava StarLight.

Modernizovaný rad batérií sa rozrastá o všestranné portfólio výrobkov. Aj po svojom obnovení v roku 2015 zostáva tento rad ľahko rozpoznateľný. Zatiaľ čo detaily, ako je veľkosť, rozsah, dizajnový jazyk a interakcie, sa v priebehu rokov vyvíjali, vonkajší vzhľad batérie Eurosmart zostáva stále rovnaký. Od roku 2015 sa ešte viac dbá na maximálne pohodlie používateľa: Batéria sa zväčšila a výpust zdvihla, čo je vylepšenie zodpovedajúce súčasným potrebám zákazníkov. V priebehu rokov sa okolo typických batérií Eurosmart postupne vytvoril rozsiahly rad výrobkov: v roku 2015 pribudli do portfólia napr. umývadlové batérie s vysokou výpusťou.

Pohľad do budúcnosti

V roku 2021 získal známy produktový rad Eurosmart nový vzhľad, nové funkcie a nové varianty produktov a pripravil sa tak na budúcnosť. Vo štvrtej generácii bol dizajn osviežený a opäť prispôsobený súčasným požiadavkám zákazníkov. Okrem ďalších technických inovácií sa všestranný sortiment výrobkov ešte viac rozšíril o ďalších členov. Napríklad varianty s dlhou pákou a prierezom. Nová hybridná batéria a vyťahovacie varianty umožňujú väčšie pohodlie a všestranné použitie pre akéhokoľvek spotrebiteľa. Napriek tomu, že sa dizajn a funkčnosť systému GROHE Eurosmart v priebehu posledných desaťročí vyvíjali, jedna vec zostáva rovnaká – Eurosmart sa neustále prispôsobuje aktuálnym potrebám spotrebiteľov, a preto bola vždy spoľahlivým riešením pre vybavenie kúpeľní a kuchýň.

Nová generácia bestselleru

Vďaka svojej všestrannosti sa batérie Eurosmart stali od svojho uvedenia na trh v roku 1999 bestsellerom. S každým novým dizajnom prispôsobuje spoločnosť GROHE svoj rad meniacim sa potrebám zákazníkov. Výsledkom je nové portfólio štvrtej generácie, ktoré je rovnako všestranné ako prvé modely.

Kto by nemal rád trochu podpory navyše?

Prispôsobené varianty páky sú skvelými pomocníkmi! Zoberme si napríklad starších užívateľov. Varianty slučkových pák Eurosmart ponúkajú istejší úchop a umožňujú nezávislosť a bezpečnejší pocit pri každodenných úkonoch. Vďaka radu zdravotných a bezpečnostných výhod môžu starší ľudia – rovnako ako ich vnúčatá, využívať ďalšie bezpečnostné a pohodlné prvky. Zjednodušte si život s kompletným konceptom kúpeľne Eurosmart. Ten ponúka kompletný sortiment potrebných riešení pre kúpeľňu, ktorý zahŕňa umývadlá, sprchy, vane a bidety. Množstvo elegantných dizajnov a zodpovedajúcich možností produktov, ako je napríklad Euro Ceramics, zaisťuje, že môžete ľahko nájsť individuálne prispôsobenie tvaru a funkcie.

Dokonalý spoločník pre ústredné miesto stretávania v živote

Kuchyňa je ústredným a živým miestom stretávania priateľov a rodiny. Preto musí kuchynská batéria, ktorá je jej základným prvkom, plniť mnoho funkcií. Modernizovaná, cenovo výhodná a vysoko kvalitná kuchynská batéria Eurosmart je šikovným pomocníkom pre všetky každodenné kuchynské práce. Rôzne možnosti dizajnu a skvelá funkčnosť robia z kuchynskej batérie ústredný prvok každej kuchyne. Eurosmart umožňuje používateľom zjednodušiť si prácu v kuchyni počnúc prípravou školských obedov a končiac rodinnou večerou.

V ponuke série GROHE Eurosmart je z čoho vyberať, posúďte sami. Prezrieť si ich môžete v našich kúpeľňových štúdiách. S vybavením kúpeľne vám radi pomôžeme. Spracujeme grafický návrh, poradíme a dodáme aj ďalšie vybavenie na výstavbu novej kúpeľne či rekonštrukciu existujúcej.