Swipe to the left

Mimoriadny zážitok zo sprchovania

GROHE vás presvedčí, že premeniť kúpeľňu na útočisko pohody presne podľa vašich predstáv nie je vôbec zložité.

Mimoriadny zážitok zo sprchovania

Väčšina ľudí považuje svoju kúpeľňu za oázu pohody a relaxácie. Únik z každodenného života, miesto na relaxáciu alebo osvieženie, aby ste mohli ráno vyraziť do práce. Alebo prípadne na oživenie po vyčerpávajúcom tréningu. Sprchovanie je náš každodenný rituál pre seba a chvíle pohody, ktoré si však každý môže predstavovať inak. Presvedčte sa s nami, inšpirujte sa a premeňte kúpeľňu na oázu pohody. Nie je to vôbec zložité.

Sprchy na mieru

Každý sprchovací návyk je rovnako individuálny, ako každý človek. Rôzne potreby vyžadujú rôzne produktové riešenia. Vďaka svojmu rozsiahlemu portfóliu ponúka spoločnosť GROHE tú správnu sprchu pre každú kúpeľňu. Od ručných spŕch po hlavové sprchy, od sprchových batérií po termostaty alebo kompletné sprchové systémy. Objavte rozmanitosť spŕch GROHE a užite si svoj osobný okamih v sprche!

Jednoduchý upgrade na maximálny pôžitok

S hlavovou sprchou GROHE Tempesta 250 môžete ľahko vylepšiť svoju kúpeľňu bez toho, aby ste museli vykonávať zložitú rekonštrukciu. Vďaka jej veľkorysému priemeru si môžete pri sprchovaní užívať podobné potešenie, ako pri teplom letnom daždi. V kombinácii so zodpovedajúcou ručnou sprchou a termostatom si môžete vybaviť kúpeľňu kompletným sprchovacím systémom.

GROHE Euphoria CoolTouch zaistí maximálnu bezpečnosť

Ak si chcete užiť relaxačnú sprchu prispôsobenú vašim individuálnym potrebám, je sprchový systém ideálnou voľbou. Aktualizované sprchové systémy GROHE Euphoria CoolTouch zmodernizujú vašu kúpeľňu behom okamihu. Majú aj ďalšiu pridanú hodnotu. Novo integrovaná funkcia CoolTouch znižuje riziko obarenia, čím vytvára bezpečný okamih sprchovania pre celú rodinu.

Zážitok z vody jediným kliknutím

Vaša individuálna kúpeľná chvíľa je vzdialená iba jedno kliknutie vďaka sprche GROHE Rainshower SmartActive, ktorá skrýva tri rôzne druhy prúdu v jednej ručnej sprche. Jednoduchým dotykom prsta si zvoľte preferovaný variant spreja a ľahko prepínajte medzi osviežujúcim dažďom, silným prúdom alebo relaxačným prúdom Active Massage. Ďalším detailom, ktorý zvyšuje pohodlie sprchy, je nová, praktická technológia GROHE DripStop pri režimoch Rain a Jet, ktorá eliminuje obťažujúce odkvapkávanie vody po zastavení sprchy.

Stlačte, otočte a sprchujte sa s GROHE SmartControl

So systémom GROHE SmartControl ponúka spoločnosť GROHE plnú flexibilitu, pokiaľ ide o sprchu podľa vášho výberu. K dispozícii sú napríklad pákové batérie a pre maximálny komfort termostatu GROHE SmartControl. S technológiou GROHE SmartControl v skrytom aj odkrytom variante si môžete užívať výkonné a hýrivé sprchovanie, ktoré máte plne pod kontrolou. Stlačením tlačidla si zvoľte požadovaný režim, otáčaním nastavte množstvo vody a potom už sa len sprchujte! Môžete intuitívne a presne nastaviť objem a teplotu vody, zvoliť požadovaný typ prúdu a prepínať medzi hlavovou a ručnou sprchou.

Zbohom kolísaniu teploty v sprche

Nie je nič nepríjemnejšie ako kolísanie teploty a dlhý boj o nastavenie príjemnej teploty. Sprchové termostaty môžu priniesť rýchlu úľavu. Vďaka technológii TurboStat spoločnosti GROHE je požadovaná teplota udržovaná po celú dobu sprchovania na konštantnej úrovni. Zariadenie eliminuje teplotné špičky, aby sa zabránilo obareniu. Súčasťou sprchového systému môžu byť aj termostaty, Grohtherm SmartControl.

Širokú ponuku spŕch, sprchových hlavíc, ručných aj hlavových spŕch vám ponúkame v našich kúpeľňových štúdiách. Príďte si vybrať tú najvhodnejšiu, prezrite si sprchové sety aj ďalšie kúpeľňové vybavenie. Radi vám zhotovíme grafický návrh a poradíme s rekonštrukciou alebo výstavbou kúpeľne.